Bakan Veysel Eroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun Bir Dediği Bir Dediğini Tutmuyor. - Son Dakika
Politika

Bakan Veysel Eroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun Bir Dediği Bir Dediğini Tutmuyor.

Bakan Veysel Eroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir dediği bir dediğini tutmuyor.

19.03.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Veysel Eroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir dediği bir dediğini tutmuyor. Gizli olarak bizi destekliyor"

"Cumhurbaşkanımızın nefsi veya bizlerin nefsi için istemiyoruz"

AFYONKARAHİSAR - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 16 Nisan da gerçekleştirilecek "anayasa değişiklik" referandumu ile ilgili olarak, "CHP'ye gönül vermiş kardeşlerim var onlara da sesleniyorum, Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir dediği bir dediğini tutmuyor, esasen gizli olarak bizi destekliyor, ben sanıyorum ki gizli bir şekilde 'evet' diyecek" dedi.

Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım töreni ile "Okullar Hayat Bulsun Projesi" kapsamında Şehit Hüdai Çınar Ortaokulu'nda ki fidan dikimi etkinliğine katıldı. Hüdai Çınar Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende Bakan Eroğlu salon girişinde protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Bakan Eroğlu, öğrencilerin bu jestine satranç takımı hediye ederek karşılık verdi ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Orman Genel Müdürü, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılışında konuşan Bakan Eroğlu, AK Parti hükümetleri döneminde özellikle köylere sağlanan destekler ile birlikte ormancılığa verilen destekler hakkında bilgiler verdi. Bakan Eroğlu, Evciler ilçesinin süt üreciliğinin merkezi olunması için bir çalışma başlatacaklarını müjdesini vererek, bunun için ilerleyen dönemlerde özel sektör temsilcileri ile bir araya gelinebileceğini aktardı. Evciler ilçesinde Eğitim alanında da büyük yatırımları yapıldığını aktaran Bakan Eroğlu, ayrıca ilçede sağlık alanında d a büyük dönüşüm yapıldığını ifade etti. Bakan Eroğlu, ayrıca İl Özel İdaresi aracılığı ile Evciler ilçesinde yapılan yatırımlardan bahsederek, özellikle ilçeye bağlı köylerde yol ve alt yapı konusunda İl Özel İdaresi'nin önemli yatırımlar yaptığını vurguladı.

"Cumhurbaşkanımızın nefsi veya bizlerin nefsi için istemiyoruz"

Konuşmasında 16 Nisan da gerçekleştirilecek halk oylamasına değinen Bakan Eroğlu, referandumda 'evet' verilmesi için 100 tane sebep sayabileceğini kaydetti. Bakan Eroğlu, "Önümüzde 16 Nisan da bir halk oylaması var bu halk oylaması tarihimizde en önemli halk oylamasıdır. Bu konuda sizden tam destek istiyoruz. Milletimizin istikbali ve istiklali için kararımız 'evet' olacak. Cumhurbaşkanımızın nefsi veya bizlerin nefsi için istemiyoruz bunu özellikle Türkiye'nin bekası ve güçlü bir Türkiye için istiyoruz. Evet denilen için 100 tane sebep sayabilirim. Türkiye hiçbir zaman istediği noktaya ulaşamadı. Neden çünkü Türkiye'de sürekli Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında kavgalar oldu. İstikrar olmadı geçmişe bir bakın. Bizim hemşehrimiz Ahmet Necdet Sezer, Milli Güvenlik Kurulu'nda bürokratların önünde bir anayasa kitapçığı fırlattı neticede bir gecelik faiz yüzde 7 bin 500'e çıktı. 22 banka battı bu bankaların vatandaşa olan borcunu yine vatandaş ödedi. O parayla belki 100 tane baraj, 10 bin kilometre bölünmüş yol yapardık" dedi.

"Mevcut parlamenter sistem ekonomik kriz ve kavga üretiyor"

Mevcut sistemin ekonomik kriz ve kavga ürettiğini bu yüzdende Türkiye'de 93 yılda 65 hükümet kurulduğunu anımsatan Bakan Eroğlu şunları söyledi:

"Bu sistem mevcut parlamenter sistem ekonomik kriz ve kavga üretiyor, karar verilemiyor. Hadi bugün kavga etiler diyelim gelelim hükümete, bakın ABD'de 200 küsur yılda kaç başkan gelmiş, bizde ise 93 yılda 65 hükümet geldi geçti. Türkiye dünyanın en stratejik noktasında burada ayakta kalmanın yegane yolu istikrardan ve çok güçlü olmaktan geçiyor. Yoksa bizi gerçekten dağıtırlardı. Görüyorsunuz ne oyunlar oynuyorlar FETÖ alçağı, PKK, DEAŞ gibi unsurları kim besliyor? Kim bunları organize ediyor, Türkiye'nin önünü kesmek isteyen bu milleti yok etmek isteyen düşmanlar arkasında onlar var. Bunlar maşa, dolayısı ile güçlü Türkiye için 'evet' diyoruz."

"Biz zaten böyle bir kriz çıkmasın diye bu sistemi getiriyoruz Sayın Kılıçdaroğlu"

Son olarak esprili bir şekilde referandumda 'hayır' kampanyası yürüten CHP'li Kılıçdaroğlu'nun referandumda gizli bir şekilde 'evet' diyeceğini öne süren Bakan Eroğlu, "CHP'ye gönül vermiş kardeşlerim var onlara da sesleniyorum, Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir dediği bir dediğini tutmuyor esasen gizli olarak bizi destekliyor, ben sanıyorum ki gizli bir şekilde 'evet' diyecek. Geçen gün ağzından kaçırdı ve aynen şunu söyledi, 'bu yeni sistem gelirse vatandaş 'evet' derse cumhurbaşkanı ile Başbakan kavga ederse ne olacak? Kriz çıkar' dedi. Biz zaten böyle bir kriz çıkmasın diye bu sistemi getiriyoruz Sayın Kılıçdaroğlu. Burada kendisi resmen itiraf etti" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi. Bakan Eroğlu, buradaki programının ardından Dazkırı ilçesinde gerçekleştirilen 'DSİ Tesisi Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimi'ne katılmak üzere bu ilçeye geçti.

Bakan Veysel Eroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu\'nun Bir Dediği Bir Dediğini Tutmuyor.
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Veysel Eroğlu, 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun Bir Dediği Bir Dediğini Tutmuyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement