Bakan Yardımcısı Baş Van'da - Son Dakika
Politika

Bakan Yardımcısı Baş Van'da

Bakan Yardımcısı Baş Van\'da

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, bakanlık olarak yatırımlarının devam ettiğini ve en büyük yatırımı ise karayollarına yaptıklarını söyledi.

26.06.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, bakanlık olarak yatırımlarının devam ettiğini ve en büyük yatırımı ise karayollarına yaptıklarını söyledi.

Yahya Baş, bakanlıklarına bağlı kurumlarda düzenlenecek programlara katılmak üzere sabah saatlerinde Van'a geldi. İlk olarak Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ın makamında ziyaret eden Baş, ardından Van Ticaret ve Sanayi Odası'na (VAN TSO) geçti. Burada VAN TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyadin Altındal tarafından karşılanan Baş, brifing aldı.

Ardından bir açıklama yapan Baş, bugün ve yarın bakanlıklarına bağlı kurumların düzenlediği programlara katılacağını belirterek, "Bakanlığımız, en büyük yatırımları yapan bakanlıktır. Van'da da ciddi manada yatırımlarımız var ve devam da ediyor. Yol hizmetleri AK Parti'nin hedefleri arasında yer alıyor. Şimdiye kadar doğu-batı, bundan sonra ise kuzey-güney yol ağı oluşturuyoruz. Şırnak-Van karayolu da bunlardan bir tanesidir. En çok yatınım yaptığımız karayollarıdır. Ülkemizin ihtiyaçları çok. 2023 yılına kadar bütün yollarımızı tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Van Organize Sanayi Bölgesi'ne hafif raylı sistem yapılması çalışlarına da başlayacaklarını dile getiren Yahya Baş, Van Denizi'nde kullanılmak üzere de 2 gemi yaptırdıklarını söyledi.

Baş, beraberindeki Van Valisi Aydın Nezih Doğan ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile birlikte Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğüne geçti. Bakan Yardımcısı Baş'ın, burada basına kapalı olarak brifing aldıktan sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne gitmesi bekleniyor. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yardımcısı Baş Van'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement