Bakan Yardımcısı Çelik'ten Yenikent Bölgesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakan Yardımcısı Çelik'ten Yenikent Bölgesine Ziyaret

Bakan Yardımcısı Çelik\'ten Yenikent Bölgesine Ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Yenikent bölgesini ziyaret sırasında OSB’lerde çalışacak işçi bulamadıklarını ifade etti.

24.04.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Yenikent bölgesini ziyaret sırasında OSB'lerde çalışacak işçi bulamadıklarını ifade etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik Yeni kent Bölgesinde Kayrancık Mahallesi Muhtarlığı, Camili köy içi, Korucuk Mahallesi, Karapınar Mahallesi ve Evren köy Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Bakan Yardımcısı Çelik, ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek bol bol not aldı. Vatandaşların sorunlarında en çok işsizlik olduğunu dikkat çeken Çelik, Sakarya'nın Organize Sanayi Bölgelerin de (OSB) çalışacak işçi bulamadıklarını söyledi.

Sakarya'nın dört OSB'si olduğunu söyleyen Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, "OSB'ler de birçok sanayi tesisleri var bu tesislerden her yıl milyonlarca dolar ihracat yapılıyor. Ayrıca bu 4 tane OSB'sinde dünya çapında markalı fabrikaları bulunuyor. Bu fabrikalarda çalışacak işçi bulanamıyor. Hükümet olarak gençlerin önünü açacak projelerimizde yer almasına rağmen yine de gençlerimize iş bulunmasına rağmen gençlerimiz iş beğenmiyorlar" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yardımcısı Çelik'ten Yenikent Bölgesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement