Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Yol Açma Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Yol Açma Çalışmalarını İnceledi

Görüntü Dökümü : Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in yol açma çalışmalarını izlemesi Ekiplere baklava ikramı yapması Yüksel Coşkunyürek'in konuşması Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Van'da: "Kentteki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

31.01.2016 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in yol açma çalışmalarını izlemesi

Ekiplere baklava ikramı yapması

Yüksel Coşkunyürek'in konuşması Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Van'da:

"Kentteki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Son 3 yılın ortalamasına baktığımız zaman, Van'daki yol çalışmalarımız Türkiye genelinde birinci sıraya oturmuş durumda. Burada çok gayretli, verimli bir çalışma sergileniyor"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Van- Bahçesaray karayolundaki 3 bin rakımlı Karapet Geçidi'nde yapılan yol açma çalışmalarını inceleyerek, ekiplere baklava ikramında bulundu.

İlk olarak Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ne geçen Coşkunyürek, burada Bölge Müdürü Ahmet Turhan Gülhaş'dan brifing aldı.

Coşkunyürek, daha sonra Gülhaş ve Vali İbrahim Taşyapan ile kentte etkili olan kar yağışının ardından meydana gelen çığlar nedeniyle sık sık ulaşıma kapanan Van-Bahçesaray karayolunda çalışmaları incelemek için Karapet Geçidi'ne geçti.

Yoldaki çalışmalar hakkında Gülhaş'dan bilgi alan Coşkunyürek, karla mücadele eki·pleri·yle sohbet edip, çalışanlara baklava ikram etti.

Kar savurma operatöründen çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Coşkunyürek, ardından araca binerek operatörle kar temizleme faaliyetlerine katıldı.

Coşkunyürek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karayollarının Van-Bahçesaray yolundaki çalışmalarını yerinde görmek, çalışanlara moral ve destek vermek için kente geldiğini kaydederek, ekiplerin, 7 gün 24 saat büyük fedakarlık göstererek çalıştığını belirtti.

Ekiplerin çok zor arazi şartlarında, özverili şekilde sırf insanlar güvenli ve huzurlu yolculuk gerçekleştirsin diye çalıştığını ifade eden Coşkunyürek, şöyle konuştu:

"Bölge müdürlüğümüz oldukça gayretli ve deneyimli bir ekipten oluşuyor. Bölge genelinde 500'ü aşan personelimizle, 200'den fazla iş makinamızla yoğun bir çalışma sergiliyorlar. Van ili olarak da 150'yi aşan personel ve 70'i aşan iş makinemizle de yoğun çalışma içerisindeler. Tabii ki bu çalışmalar insan güvenliğini de dikkate alarak yürütülüyor ve zaman zaman belki zor anlar yaşıyoruz ama hamdolsun şu ana kadar üzücü bir olay yaşamamamız da sevindirici. İnşallah gelecek yıl Bahçesaray ilçemize yapılan kar tünelimiz bittiğinde belki bu çalışmalar biraz daha rahatlayacak ve insanların ulaşımı daha hızlı, daha güvenli gerçekleşecek. Bu çalışmalar tamamlanmak üzere. Yıl sonu itibarıyla tünelin tamamlanması ve 2017 yılında da inşallah hizmet vermesini hedefliyoruz."

Karayollarının ildeki yatırımlarına da değinen Coşkunyürek, kentteki çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini ifade etti.

Son 3 yılın ortalamasında Van'daki yol çalışmalarının ülke genelinde birinci sıraya oturduğunu belirten Coşkunyürek, "Burada çok gayretli, verimli bir çalışma sergileniyor. Bütün bu çalışmaları ortaya koyan karayolları ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarıların altında onların imzaları ve gayretleri var. Bakanlık olarak her daim onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Ekiplerin büyük bir mücadele örneği sergilediğini kaydeden Vali İbrahim Taşyapan ise Coşkunyürek'e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Yol Açma Çalışmalarını İnceledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Yol Açma Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement