Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Çelik'ten Deri Ve Deri Üreticilerine Destek - Son Dakika
Güncel

Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Çelik'ten Deri Ve Deri Üreticilerine Destek

Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Çelik\'ten Deri Ve Deri Üreticilerine Destek

TC Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Hasan Ali Çelik, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara'ya giden Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

25.04.2016 14:10  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir dizi programa katılmak üzere gittiği Ankara'da, yönetim kurulu üyelerimiz ve 22. Dönem Niğde Milletvekili Mahmut Uğur Çetin ile birlikte T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Bakan Yardımcısı Sn. Doç.Dr. Hasan Ali Çelik'e Bursa Deri OSB ile deri ve deri ürünleri imalatı sektörü için çalışmalarını ve projelerimizi anlatan Başkan Aygüler ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa'nın ve Bursa Deri OSB'nin deri ve deri ürünleri sanayiinde Türkiye'de ve dünyada bir marka haline getirebilmek için gece gündüz demeden çalıştıkların belirtti.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler ile yönetim kurulunun çalışmaları, OSB ve sektörleri için fikir ve projelerinden etkilendiğini belirtti. Türkiye'nin önüne konulan büyük hedefler doğrultusunda sanayicilere büyük görevler düştüğünü ifade eden Doç.Dr. Çelik, Bursa Deri OSB yönetimi ve ülkelerine katkı koymak için çalışan tüm deri ve deri ürünleri sanayicilerine destek olmak için her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Çelik'ten Deri Ve Deri Üreticilerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement