Bakan Yardımcısının Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Bakan Yardımcısının Acı Günü

Bakan Yardımcısının Acı Günü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in, dün evinde vefat eden 88 yaşındaki babası Hasan Etyemez bugün toprağa verildi.

12.12.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in, dün evinde vefat eden 88 yaşındaki babası Hasan Etyemez bugün toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakan Yardımcısı Etyemez'e başsağlığı diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in memleketi Konya'nın Ereğli İlçesi'nde oturan alzheimer hastası babası Hasan Etyemez, dün evinde vefat etti. Hasan Etyemez'in cenazesi bugün Ulu Camii önüne getirildi. Etyemez'in cenazesi cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Meydan Başı Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Konya Valisi Muammer Erol, Karaman Valisi Murat Koca, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Faruk Çelik, Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'e başsağlığı dileklerinde bulunduktan sonra kentten ayrıldı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yardımcısının Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement