Bakan Yıldırım: Bu Milleti Bölmeye Çalışanlar Havasını Alır (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldırım: Bu Milleti Bölmeye Çalışanlar Havasını Alır (2)

Bakan Yıldırım: Bu Milleti Bölmeye Çalışanlar Havasını Alır (2)

'tünelleri UCUCA KOYDUĞUMUZ ZAMAN İSTANBUL'DAN ANKARA'YA YOL OLUR' Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kahramanmaraş Çalıştayı'nın ardından beraberinde Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile birlikte yapımı süren Göksun Tünelleri'nde incelemelerde bulundu.

23.01.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'tünelleri UCUCA KOYDUĞUMUZ ZAMAN İSTANBUL'DAN ANKARA'YA YOL OLUR'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kahramanmaraş Çalıştayı'nın ardından beraberinde Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile birlikte yapımı süren Göksun Tünelleri'nde incelemelerde bulundu. Yağmur altında tünelleri inceleyen Bakan Yıldırım, Türkiye'de bugüne kadar yapılan tünellerin ucuca konulduğunda İstanbul'dan Ankara'ya yol olacağını söyledi. Bakan Yıldırım, şunları söyledi:

"30 sene 3 kilometrelik tüneli Bolu Dağı'na girdik çıkamadık. Ama sadece bu sene bitirdiğimiz tünellerin boyu 63 kilometre. Şu hat üzerinde 9 tane irili ufaklı tünel var. Topladığımız zaman 15 kilometreyi aşan tünel var. Türkiye'de bugüne kadar yaptığımız tünelleri ucuca koyduğumuz zaman İstanbul'dan Ankara'ya yol olur. Dile kolay; İstanbul'dan giriyorsunuz gün ışığını görmeden Ankara'da çıkıyorsunuz. Yapılan işin büyüklüğünün mertebesini göstermek için bunları ifade ediyorum. Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz merak etmesin; bakanlığımız, Karayolları Genel Müdürlüğümüz, denizcilerimiz bütün gücüyle Kahramanmaraş'ın yollarını açmak, geleceğini aydınlatmak için var gücüyle çalışıyorlar."

Bakan Yıldırım, incelemelerinin ardından Gaziantep'e geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldırım: Bu Milleti Bölmeye Çalışanlar Havasını Alır (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement