Bakan Yıldırım ve Elitaş, Şehit Polis Sinan Kunduracı'nın Babaevini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldırım ve Elitaş, Şehit Polis Sinan Kunduracı'nın Babaevini Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dua okunması Taziye çadırı Binali Yıldırım ve Mustafa Elitaş'ın şehidin babası ile konuşması Bakan Yıldırım ve Elitaş, Aksaray'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ile Ekonomi Bakanı Elitaş, PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın Aksaray'daki babaevini ziyaret etti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın, Aksaray'daki babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

19.04.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dua okunması

Taziye çadırı

Binali Yıldırım ve Mustafa Elitaş'ın şehidin babası ile konuşması Bakan Yıldırım ve Elitaş, Aksaray'da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ile Ekonomi Bakanı Elitaş, PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın Aksaray'daki babaevini ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın, Aksaray'daki babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

Yıldırım ve Elitaş, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz'ün babası Salih İnceöz'ün, Aksaray'daki cenaze törenine katıldıktan sonra önceki gün toprağa verilen şehit özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın babaevine geçti.

Burada şehit babası Mehmet Kunduracı ile sohbet eden Yıldırım ve Elitaş, şehit ailesi ile yakınlarına başsağlığında bulundu. Şehit babası Kunduracı, bakanlar Yıldırım ve Elitaş'a sarılarak gözyaşı döktü. Bakanlar Yıldırım ve Elitaş, acılı baba Kunduracı'yı teselli etmeye çalıştı.

Yıldırım ve Elitaş, ziyaretin ardından kentten ayrıldı.

Bakan Yıldırım ve Elitaş, Şehit Polis Sinan Kunduracı\'nın Babaevini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldırım ve Elitaş, Şehit Polis Sinan Kunduracı'nın Babaevini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement