Bakan Yıldız: "Chp'nin Seçim Kampanyası Arabasında Bira Taşıyorlar" - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldız: "Chp'nin Seçim Kampanyası Arabasında Bira Taşıyorlar"

Bakan Yıldız: "Chp\'nin Seçim Kampanyası Arabasında Bira Taşıyorlar"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçimler öncesinde vaatlerin bol olduğunu ifade ederek, “Pazar yerine çevirdiler.

15.05.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçimler öncesinde vaatlerin bol olduğunu ifade ederek, "Pazar yerine çevirdiler. Birbiri ardına hiçbir tabana sığmayan, hiçbir zemini olmayan yalnızca oturdukları koltuklardan laflarını söyleyenler oldu" dedi.

Amasya'dan sonra Tokat'ta seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan Bakan Yıldız, ilk olarak Turhal ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Seçim Koordinasyonu Merkezi önünde vatandaşların sevgi gösterileri arasında karşılanan Bakan Yıldız, konuşma yaptı. Seçimler öncesinde vaatlerin bol olduğunu ifade eden Bakan Yıldız, "Pazar yerine çevirdiler. Birbiri ardına hiçbir tabana sığmayan, hiçbir zemini olmayan yalnızca oturdukları koltuklardan laflarını söyleyenler oldu. Bakın bu seçim ciddi bir iştir. Hükümet etmek ciddi bir iştir. Devleti yönetmek ciddi bir iştir. Öyle esprilerle şakalarla bu iş yapılmaz. Ne yapayım o zaman söylemiştim demeyle olmaz. Sırtında yumurta küfesi olmayanların yalnızca oturdukları sandalyeye dayanarak bu işler söylenemez" diye konuştu.

"VATANDAŞI İYİ ANLADIĞINI İDDİA EDENLER CHP'NİN SEÇİM KAMPANYASI ARABASINDA BİRA TAŞIYORLAR"

"Biz sonuçtan mesul değiliz, biz niyet ve gayretlerimizden sorumluyuz" diyen Bakan Yıldız, "Bugün vatandaşı iyi anladığını iddia edenler CHP'nin seçim kampanyası arabasında bira taşıyorlar. Değerli kardeşlerim samimi olmak lazım. 'Biz imam hatipleri kapatmayacağız' diyorlar, e bide kapatsaydınız bari. Şimdiye kadar Türkiye'nin normalleşmesi ile alakalı başörtülü kardeşlerim kuran okudukları imam hatip lisesine, ilahiyat fakültelerine başörtülü gidemiyorlardı. Onlar dedelerimizin, babalarımızın zamanında değil 28 Şubatta yani 15 yıl öncesinde oluyordu. Biz özgürlükten yana olduğumuzu söyledik, başı açık kardeşimizde başımızın üstünde başı örtülü kardeşimizde başımızın üstünde" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIMIZ NE OY VERDİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNE KOYACAĞIZ VE SAYGIYLA KARŞILAŞACAĞIZ"

Vatandaşın vereceği oya saygı duyacaklarını ifade eden Bakan Yıldız, "Biz seçimde şaibe olacak diye 1,5 ay öncesinden haber veren iktidar değiliz. Biz böyle bir yapıyı tasvip etmiyoruz. Nereden biliyorsun şaibe olacağını. Yoksa arkasına sığınmak istediğiniz çınarlar, çimenlerden sonra artık bir seçim mi var. Bunların arkasına sığınmamak lazım. Açıkça dürüstçe gideceğiz sandığa vatandaşımız ne oy verdi başımızın üstüne koyacağız ve saygıyla karşılaşacağız" şeklinde konuştu.

Bakan Yıldız, konuşmasının arından partililerin yoğun ilgisi karşısında makam aracına güçlükle ilerleyebildi. Bakan Yıldız, Zile ilçesine hareket etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldız: 'Chp'nin Seçim Kampanyası Arabasında Bira Taşıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin ailesini ziyaret etti
    12:38 AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin ailesini ziyaret etti

    AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 2021 yılında Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler'i ziyaret etti. Dönmez, ziyarette şehit annesinin metanetine ve dik duruşuna şahit olduğunu belirterek, şehit ailelerinin baş tacı olduğunu vurguladı. Ziyarette dua edildi.

  • İranlılar İsrail'e yönelik saldırılara destek için yürüyüş düzenledi
    12:38 İranlılar İsrail'e yönelik saldırılara destek için yürüyüş düzenledi

    İranlılar, ülkenin geçen hafta İsrail hedeflerine yönelik misilleme saldırılarına desteklerini ifade etmek üzere ülke çapında yürüyüşler düzenledi. Tahran'da göstericiler İsrail ve ABD karşıtı sloganlar içeren pankartlar taşıyarak saldırılara desteklerini ifade etti. Benzer mitingler diğer şehirlerde de düzenlendi ve katılımcılar İran'ın insansız hava aracı ve füze saldırılarını 'meşru savunma' olarak nitelendirdi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: Tabloyu tam netleştiremedik
    12:38 Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: Tabloyu tam netleştiremedik

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı öncesi belediyenin çalışmalarını ve incelemelerini açıkladı. Tutdere, önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde kamuoyuna açıklama yapacaklarını belirtti.

  • Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı
    12:38 Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı

    Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, atıl durumdaki malzemeleri kullanarak okulun bahçesindeki ağaçlara renkli kuş yuvaları astı. Proje, geri dönüşüm farkındalığı ve doğayla zaman geçirme fırsatı sunuyor.

  • Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    12:36 Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan şüpheli, tutuklandı. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ç.K. adlı şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 25,56 gram esrar ve 58 bin TL ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu
    12:34 Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu

    Bursa'da düzenlenen 2023-2024 öğretim yılı Futsal Küçük Erkekler turnuvasında, Bursa Bilfen Koleji Mudanya ilçe şampiyonu oldu. Bilfen, grup aşamasında rakiplerini yenerek finale yükseldi. Final müsabakasında ise Mehmet Yazıcı Ortaokulu ile karşılaşan Bilfen, penaltı atışları sonucunda galip geldi. Turnuvada Bilfen Koleji birinci, Mehmet Yazıcı Ortaokulu ikinci, Halitpaşa Ortaokulu üçüncü ve Mavi Dünya Koleji dördüncü oldu.


Advertisement