Bakan Yıldız, "İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller" Projesinin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bakan Yıldız, "İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller" Projesinin Açılışını Yaptı

Bakan Yıldız, "İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller" Projesinin Açılışını Yaptı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller'' Projesi kapsamında Kocasinan İlçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaptırılan "Emniyet Spor Kulübü"nün açılışını gerçekleştirdi.

12.04.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller" Projesi kapsamında Kocasinan İlçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaptırılan "Emniyet Spor Kulübü"nün açılışını gerçekleştirdi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ve İpek Mobilya ile işbirliğiyle hazırlanan "İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller" projesi kapsamında yaptırılan Emniyet Spor Kulübü açılışına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, davetliler ve sporcular katıldı.

Açılışta Spor Kulübü'nde eğitim gören gençlerle bir süre sohbet eden Bakan Yıldız, suça sürüklenen ve mağdur olan çocukların topluma kazandırılması açısından bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Proje kapsamında, farklı mahallelerde bulunan 19 ayrı spor salonunda bin 30 öğrenciye eğitim verilmeye başlandığı açıklandı. Projenin amacının, mağdur ve suça sürüklenen çocukların çok yönlü organizasyonlarla sosyal hayata hazırlanmaları, çocuk ve gençlerin topluma kazandırılması olduğu ifade edildi. Projenin bir diğer amacı ise, ilkokul ve ortaokul çağında bulunan 7- 14 yaş aralığındaki çocukları lisanslı sporcu olarak yetiştirmek, etik değerlerle donatılmış, spor kültürü oluşmuş gençlik yetiştirilmesini sağlamak olarak belirtildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yıldız, 'İpeksi Dokunuş ve Sokaktan Madalya Kazanan Eller' Projesinin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement