Bakan Yıldız, Kayseri'de İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldız, Kayseri'de İftar Programına Katıldı

Bakan Yıldız, Kayseri\'de İftar Programına Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

03.07.2015 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu tarafından sanayicilere, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkalığı tarafından orta ve yükseköğrenim tahsili için 55 ülkeden kente getirilen misafir öğrencilere ve eğitim-öğretime devam edilen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM) öğrencilerinin de katıldığı iftar programına katıldı. İftar sonrası konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı seçimlerinde geçersiz oy kullanan MHP'ye yüklenen CHP'yi eleştirerek, halkın tercihleriyle oluşan sonuca saygı göstermeleri gerektiğini vurguladı. Yıldız, "Hukuki bir düzen içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin başkanını seçtik. Onun üzerine yorumlar yapılmaya başlandı. İlkeli duruşlar üzerine bir takım görüşler sergilendi. Bir partinin genel başkanına yalnızca kendi tercihlerinde olmadığı için olumsuz atıflarda bulundular. Sorum şu. Kendi beklentileri üzerinde desteklemek istedikleri yapı ilkeliyken, nasıl olur da iktidar partisinin başkanlık seçimiyle alakalı konular ilkesiz olarak nitelendirilebilir? Artık bunları geride bırakmamız lazım. Bunlar demokrasimizin ve halkımızın tercihleriyle beraber geldiği her sonuca saygı göstermeleri ile alakalıdır" dedi.

Programa Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri ve davetliler katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldız, Kayseri'de İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement