Bakan Yılmaz'a Göre, Işid'in Elindeki Rehineler Yarın Geliyor (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz'a Göre, Işid'in Elindeki Rehineler Yarın Geliyor (3)

Bakan Yılmaz\'a Göre, Işid\'in Elindeki Rehineler Yarın Geliyor (3)

Karakucak GÜREŞLERİNİ İZLEDİ Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki temaslarının ardından Doğanşar ilçesine geçerek 50'inci Ahmet Ayık Kara Kucak Güreşleri ve Bal Festivalini izledi.

02.08.2014 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karakucak GÜREŞLERİNİ İZLEDİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki temaslarının ardından Doğanşar ilçesine geçerek 50'inci Ahmet Ayık Kara Kucak Güreşleri ve Bal Festivalini izledi. Güreş müsabakaları öncesi Bakan Yılmaz yaptığı konuşmada güreşin ata sporu olduğunu belirterek, "Sivas'ta güreşin yaşaması geriyor. Birlik olunduğu ve ele ele verildiği sürece ortaya eser çıkar. Türkiye son 200 yıllık Türk Devlet tarihinin en güçlü döneminde. Hiçbir dönemde Türkiye dış ülkelerin dikkatini bu kadar üzerine çekmedi. Bu kadar da güçlü olmadı. Çok büyük hizmetler yaptık. Ama bilin ki o hizmetlerin hepsinden de önemlisi bu millete öz güvenini kazandırdık. Öz güvenini kazandırdığımız için kendi tankımızı, eğitim uçağımızı, helikopterimizi, milli gemimizi, insansız hava aracımızı yapıyoruz. 2023 yılında kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara çıkaracağız. Ülkemizin milli gelirini 2 trilyon dolara çıkaracağız, ihracatımızı 500 milyon dolara çıkaracağız. Yapar mıyız, yaparız. Çünkü bu millete güveniyoruz, biz size güveniyoruz. Bir oldukça beraber oldukça yapamayacağımız hiç bir şey yoktur" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından başpehlivanlar güreşti. Başpehlivanlar, büyükler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 261 kişinin güreşlere katıldığı öğrenildi. Festivale, Bakan Yılmaz'ın yanı sıra İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin de izledi. Festivalde dereceye giren sporcuların madalyalarını takan Bakan İsmet Yılmaz daha sonra il merkezine geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz'a Göre, Işid'in Elindeki Rehineler Yarın Geliyor (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement