Bakan Yılmaz: AK Parti'nin İstikrarı Memleketin İstikrarıdır - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: AK Parti'nin İstikrarı Memleketin İstikrarıdır

Bakan Yılmaz: AK Parti\'nin İstikrarı Memleketin İstikrarıdır

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, beraberinde milletvekili adayları ile birlikte Çınar İlçesi'ne bağlı Leblebitaş köyünde muhtarlarla bir araya geldi.

24.05.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, beraberinde milletvekili adayları Fazıl Hüsnü Erdem ve Mustafa Elgörmüş ile birlikte Çınar İlçesi'ne bağlı Leblebitaş köyünde muhtarlarla bir araya geldi. Köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen Bakan Yılmaz, muhtarlarla yemek yedi. Bakan Yılmaz, toplantının ardından Diyarbakır'lı işadamı Özcan İleri'ye ait tesisi ziyaret etti. Tesis hakkında İleri'den bilgi alan Bakan Yılmaz, burada da vatandaşlarla bir araya geldi.

Tek Derdimiz Huzurlu Bir Diyarbakır

Bakan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Amaçlarının ve hedeflerinin daha fazla üretim ve daha huzurlu bir Diyarbakır olduğunun altını çizerek, "Bunu sağlamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Çözüm süreci için ekonominin büyümesi için Türkiye'nin daha itibarlı daha güçlü bir ülke haline gelmesi için güçlü hükümetlere ihtiyaç var. Zor meseleleri zayıf partiler çözemez. Yüzde 5-10-20 oy alan partiler bu tür meselelerin altında kalkamaz. Kim ne derse desin zor meseleleri büyük partiler, güçlü partiler ve güçlü liderler çözer. Allah Korusun! Türkiye'de AK Parti'nin gücünden bir zaaf oluşursa, gücü azalırsa emin olun ne ortada çözüm süreci, ne ekonomi, ne de dış politika kalır. Dolayısıyla biz halkımızdan bu istikrarın, bu güçlü iradenin devam etmesi için destek istiyoruz" dedi. Bakan Yılmaz, AK Parti'nin istikrarının aslında bu memleketin istikrarı olduğuna değinerek, sözlerini tamamladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: AK Parti'nin İstikrarı Memleketin İstikrarıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement