Bakan Yılmaz: Gap Bölgesine 32 Milyar 300 Milyon Lira Yatırım Yapıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Gap Bölgesine 32 Milyar 300 Milyon Lira Yatırım Yapıldı (2)

Bakan Yılmaz: Gap Bölgesine 32 Milyar 300 Milyon Lira Yatırım Yapıldı (2)

Adıyaman'da TEMASLARDA BULUNDU Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gaziantep'teki temaslarının ardından Adıyaman'da işadamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısına katıldı.

22.04.2015 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da TEMASLARDA BULUNDU

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gaziantep'teki temaslarının ardından Adıyaman'da işadamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısına katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Yılmaz, bölgedeki huzurun önemine dikkat çekerek, "Maalesef 30 yıldır bu bölgemiz huzur olmadığı için yeterince gelişemedi. Yaşanan çeşitli çatışmalar, şiddet olayları nedeniyle ciddi bedeller ödedik. Bu bölgemiz inşallah çözüm süreci ile birlikte huzur, güven ortamının pekişmesi ile farklı bir noktaya doğru gidiyor. İnşallah o 30 yıl kısır döngüye girmiş ekonomi bu sefer bereketli bir döngüye girecek" dedi.

Çözüm sürecinin sadece temel hak ve özgürlüklerle ilgili bir sorun olmadığını ifade eden Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

"Sadece demokrasinin gelişmesiyle ilgili değil. Elbette bu tarafları var ama bunlardan ibaret değil. Çözüm süreci aynı zamanda bir refah sürecidir. Çözüm süreci aslında en büyük teşviktir. Huzur ortamının olmadığı bir yerde yatırım olmaz. Huzur ortamının olmadığı bir yerde üretim olmaz, ihracat olmaz. İstihdam olmaz. Bunu en iyi iş adamları bilir. Bizim bu huzur ortamını pekiştirmemiz gerçekten çok önemli. Bunu yaptığımız sürece inanın diğer konular detay. Onlar hallolur."

Bakan Yılmaz, toplantının ardından AK Parti'nin Atatürk Bulvarı üzerindeki seçim bürosunun açılışını yaptı. - Yılmaz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Gap Bölgesine 32 Milyar 300 Milyon Lira Yatırım Yapıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih Has: Hayır. Istemiyorum. Benim ödediğim vergiden 1 kuruş gidiyorsa Haram olsun. Devlete vergi elektrik parası vermiyorlar. Hala yatırım yapıyorlar 2 0 Yanıtla

Advertisement