Bakan Yılmaz Öğrencilere Tablet Dağıttı - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz Öğrencilere Tablet Dağıttı

Bakan Yılmaz Öğrencilere Tablet Dağıttı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ta Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı.

22.05.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı.

Tarım İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen dağıtım törenine Bakan Yılmaz'ın yanı sıra, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, diğer protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Bakan Yılmaz, tablet dağıtım töreninde canlı yayınla Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törene bağlandı. Yılmaz yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanım gelecek yüzyılımızı şekillendirecek gençlerimize eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için başlatılan Fatih Projesi'nin adım adım gerçekleştiğini görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Milli Eğitim Bakanımıza ve diğer bakanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah yüzlerini ak eylesin, yüz aklığı iki cihana bedel" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, daha sonra tablet alan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, onlara okul hayatlarında çok çalışıp hedeflerine ulaşmaları tavsiyesinde bulundu.

Törende Sivas Lisesi'nden 137 öğrenciye tablet dağıtıldı. Gelecek hafta 2 bin 461 öğrenciye daha tablet dağıtımı yapılacağı belirtildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz Öğrencilere Tablet Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement