Bakan Yılmaz: Savcı Zekeriya Öz'ün Kamu Ağı Sisteminin Dışarısına Çıkarılması Lazım" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Savcı Zekeriya Öz'ün Kamu Ağı Sisteminin Dışarısına Çıkarılması Lazım" Haberine Ek

Bakan Yılmaz: Savcı Zekeriya Öz\'ün Kamu Ağı Sisteminin Dışarısına Çıkarılması Lazım" Haberine Ek

Gürün ilçe ziyaretinin ardından Sivas merkeze gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi'nde düzenlenen genişletilmiş bölge toplantısına katıldı.

08.08.2014 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün ilçe ziyaretinin ardından Sivas merkeze gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi'nde düzenlenen genişletilmiş bölge toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı milletin birliğini temsil ediyor, devletin organları arasındaki ahengin uyumlu işlemesini sağlıyor. İnşallah biz Cumhurbaşkanını seçersek, milletin taleplerine kulak verecek, önceleyecek ve milletin istediği gibi bir anayasanın çıkmasına öncülük edecektir. İnşallah önümüzdeki dönemde yeni Cumhurbaşkanı ile birlikte anayasayı da yaptığımız da Türkiye 2023 yılına demokrasi çıtasını yükseltmiş olarak girecektir. Aziz milletim sandığın önüne geldiğinde üç tane kişiyi görecek ve karar verecek. Bu millet için en çok hizmeti kim getirdi. Bundan sonra da kim getirebilir. Bu millet için kim çivi çaktı. Bundan sonra da kim çakabilir. İşte o lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bir aday var. 14 tane parti destekliyor. Aslan ile kedi aynı familyadandır. Her ikisi de kedigillerdendir. Ama elli kedi bir aslan yapmaz. Değil 14 parti eğer böyle kedi gibi 50 parti bir araya gelse AK Parti gibi bir aslan olan bu milletin derdiyle dertlenen bu milletin kurmuş olduğu, rotasını çizmiş olduğu hiçbir partiyle denk olamazsınız. Diyorlar ki 'biz milletin çatısıyız'. Allah için hep söylüyoruz Mardin'de CHP'nin ve MHP'nin oyu sıfır, Siirt'te MHP'nin ve CHP'nin oyu sıfır, birisinin Diyarbakır'da oyu sıfır, birisinin Van'da oyu sıfır. Siz daha Türkiye'yi kuşatamadınız ki Sivas'ın ötesinde yoksunuz, Türkiye'ye çatı olmadınız ki nasıl çatı aday olacaksınız. Bu milletin gerçek çatı adayı, bu milletin güneydoğusundaki, doğu Anadolusundaki, Karadeniz'de, İç Anadolu'da, Akdeniz'de, Marmara'da, Ege'de de temsil eden tek lider var. O da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Öyle bir liderdir ki sadece Türkiye'de miting yapmaz. Mısır'da üniversitede miting yaptığını gördüm. Bakın 14 parti Türkiye'de miting yapabiliyor mu. 14 taneniz bir araya geldiniz. Bir mitingde adayınızı bu milletle buluşturabildiniz mi. Yok ama bu Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin lideri değil dünya lideridir. Mısır'a da gitti miting yaptı, Libya'da miting yaptı, Bingazi'de miting yaptı. Dünyada böyle bir lider olmaz. Makedonya'ya gitse miting yapar, Kosova'ya, Arnavutluk, Suriye'ye, Pakistan'a gitse miting yapar. Çünkü bu lider dünya lideridir." dedi. Bu arada halk toplantısı sırasında 7 yaşındaki bedensel engeli Yusuf Talha Uçar, Bakan Yılmaz'ın yanına gelerek kendisi için akülü engelli arabası istedi. Bakan Yılmaz, küçük çocuğun bu isteğinin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Savcı Zekeriya Öz'ün Kamu Ağı Sisteminin Dışarısına Çıkarılması Lazım' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement