Bakan Zeybekci, Bulvar ve Pazaryeri Açtı - Son Dakika
Güncel

Bakan Zeybekci, Bulvar ve Pazaryeri Açtı

Bakan Zeybekci, Bulvar ve Pazaryeri Açtı

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi'nin ilçeye en uzak mahallesi olan Gözler'de yapımını tamamladığı 2 bin 500 metre uzunluğunda 21 metre genişliğindeki bulvar ile Uzunpınar Mahallesi'nde kapalı pazaryerinin açılışı törenle yapıldı.

20.09.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi'nin ilçeye en uzak mahallesi olan Gözler'de yapımını tamamladığı 2 bin 500 metre uzunluğunda 21 metre genişliğindeki bulvar ile Uzunpınar Mahallesi'nde kapalı pazaryerinin açılışı törenle yapıldı. Açılış törenlerine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, verdikleri sözleri unutanlardan olmadıklarını belirterek, "Durmak yok hizmete devam diyoruz. Bu bir sevda işidir. Eskiden alışılmış olan, bilinen, seçimden seçime gelinip konuşulan o siyasetçilerin gökteki yıldızları bile vaat ettiği dönemde değiliz. Biz söz verdik mi onu canımızdan aziz biliriz" dedi.

Pamukkale Belediyesi ilçenin 50 kilometre ile en uzak mahallesi Gözler'e 1 milyon 550 bin lira harcayarak 21 metre genişliğinde ve 2 bin 500 metre uzunluğunda bulvar yaptı. Bulvarın açılışı törenle yapıldı. Törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, 3'ü de AK Partili olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili adayları ile mahalle sakinleri katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gözler'in ilçeye en uzak mahalle olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Gözler, bizim için çok anlamlıdır. Merkezimize en uç noktadadır. Yaklaşık 50 kilometre mesafe vardır. Gözler'e sıcak asfaltı, kaldırımıyla, orta refüjü ve peyzajıyla çok güzel bir bulvar yaptık. 1 milyon 550 bin liralık modern bulvar yatırımımızla adeta Gözler'in çehresini değiştirdik. Pazaryerinde, düğün salonumuza yine tadilat yaptık. Sizler için ne yapsak azdır."

"DENİZLİ'DE NE VARSA GÖZLER'DE DE O OLACAK"

Törende konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise kent merkezinde ne varsa ilçe ve mahallelerde de aynısının olacağını söylediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Denizli merkezinde ne varsa Gözler'de de o olacak' dedik. Denizli'nin merkezinde çocuklarımız neye sahipse, buradaki çocuklarımız da ona sahip olacak dedik. Çok şükür bu yolları görünce sözlerimizin gerçekleştiğine şahit olmak bizi sevindiriyor. Durmak yok hizmete devam diyoruz. Bu bir sevda işidir. Eskiden alışılmış olan, bilinen, seçimden seçime gelinip konuşulan o siyasetçilerin gökteki yıldızları bile vaat ettiği dönemde değiliz. Biz söz verdik mi onu canımızdan aziz biliriz. Gözler'e yapılan bulvarın hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından bulvarın açılışı, törene katılan protokol üyeleri tarafından yapıldı.

PAZARYERİNİN AÇILIŞINI DA YAPTI

Gözler'in ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Belediyesi'nin Uzunpınar Mahallesi'nde 450 bin liraya yapımını tamamladığı 1250 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerinin açılış törenine katıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i yaptığı çalışmalardan dolayı kutlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yolda gelirken mahallelerimize baktığımda ve bazı yerlerde, muhteşem güzel işler yapılmış. Yol, kapalı pazaryeri yapılmış. Çünkü biz, milletimize hizmet etmeyi ibadet bildik. Sizlere hizmet etmeyi bir insana verilebilecek en onurlu görev ve makam olarak gördük. Milletimize hizmet etmeyi başımızın tacı bildik. Bir taraftan büyükşehir, bir taraftan ilçe belediye başkanlarımız hizmette yarışıyor. Eğer dertliyseniz, sevdalıysanız bu hizmetleri yaparsınız. Onun için dertli sevdalı kardeşleriniz burada merak etmeyin. Onlar hizmetlerin en güzelini sizlerin ayağınıza getirmek için gayret göstermeye devam edecekler" dedi. Kapalı pazar yeri, açılış kurdelesi kesilerek açıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Zeybekci, Bulvar ve Pazaryeri Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement