Bakan Zeybekci Hemşehrilerinden Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

Bakan Zeybekci Hemşehrilerinden Destek İstedi

Bakan Zeybekci Hemşehrilerinden Destek İstedi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'nin ilçelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti, yerel seçimler için destek istedi.

18.01.2014 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'nin ilçelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti, yerel seçimler için destek istedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli ziyaretleri kapsamında Çivril, Bekilli ve Baklan ilçelerine gitti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye ziyaretlerinde Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, AK Parti'li Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti. Ziyaret ettiği ilçelerde davul zurnayla karşılanan Bakan Zeybekci, ' Ekonomi Bakanlığı, sizin içinizden yetişen birine verildi. Bu bakanlık Denizli'ye de yakıştı. Denizli, şereflendirildi. Siz de buna layık olunuz. Denizli'de seçimi mutlaka kazanmalıyız. İçinizden çıkan kardeşiniz olarak benim başımı Ankara'da dik tutunö dedi.

'EKONOMİYİ İSTESELER DE BOZAMAZLARö

Çivril Hükümet Konağı önünde vatandaşlara hitap eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakan olduktan sonra Denizli'nin tüm ilçelerini gezdiklerini ve halka teşekkür ettiklerini söyledi. Ülke olarak ekonomiyi sağlam temeller üzerine oturttuğunu ifade eden Zeybekci, 'Bu ekonomiyi isteseler de bozamazlar. Ekonomimiz sağlam temeller üzerindedir. Kimsenin şüphesi olmasın. Bizim bu yürüyüşümüzü engellemek için çabaladılar. Bundan sonra da deneyecekler. Her seferinde milletimiz bunlara dersini verecek" dedi.

KARDEŞLİK MESAJLARI VERDİ

Zeybekci, 'Biz sağcısıyla solcusuyla, Türküyle Kürdüyle, Alevisiyle Sünnisiyle bu memlekette yaşayan 76 milyon, yetmedi Bosna'dan Afrika'ya kadar hepimiz kardeşiz. Ama özellikle bu coğrafyada yaşayan insanlar kardeştir ve öyle kalacaktır. Bizler bu tozlu günler geçtikten sonra yeniden kucaklaşacağızö diye konuştu. Bazı çevrelerin sürekli dövizlerle oynadığını kaydeden Zeybekci, 'Dövizle oynayarak dövizi yukarı çıkarmaya çalışıyorlar. Bunlar Türkiye'den gitmesin, faizler yükselsin. Yükselmeyecek. Giden gitsinö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Zeybekci Hemşehrilerinden Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement