Bakan Zeybekci: "Hiç Kimse Benden Daha Milliyetçi Olamaz" (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Zeybekci: "Hiç Kimse Benden Daha Milliyetçi Olamaz" (2)

Bakan Zeybekci: "Hiç Kimse Benden Daha Milliyetçi Olamaz" (2)

Kuşadası'na GİTTİ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Didim'in ardından geçtiği Kuşadası'nda turizmciler ve partilileriyle bir araya geldi.

21.05.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'na GİTTİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Didim'in ardından geçtiği Kuşadası'nda turizmciler ve partilileriyle bir araya geldi. Bakan Zeybekci, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ile CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın Korumar Otel girişinde karşılandı. Bakan Zeybekci, daha sonra otelin toplantı salonuna geçip, burada partililer ve turizmcilere seslendi.

Bakan Zeybekci, konuşmasında Türkiye'nin AK Parti iktidarı dönemindeki ekonomik verilerini aktarıp, Atatürk'ün Türkiye'yi görmek istediği muasır medeniyet seviyesine en çok yaklaştıranın iktidarları olduğunu söyledi. Bakan Zeybekci, "İlk defa iktidarımızda Atatürk'ün hayalleri hayata geçirilebilir oldu" dedi.

Denizli'de belediye başkanlığı yaptığı dönemde turizm adına yaptıklarıyla ilgili bilgi de veren Zeybekçi, "Turizmi siyaset üstü, ortak akılla geliştirip çocuklarımıza bırakmamız gerekir. Ege bölgesinde, İzmir Ekonomik Serbest Bölgesi gibi turizm serbest bölgeleri oluşturacağız. Kuşadası ve Didim Türkiye'nin ilk turizm serbest bölgesi olacak. Bunun planlamasını yapacağız. Sağlık ve yaşlı bakım turizmi yatırımlarına minumum beşinci kademe teşvikleriyle destekleyeceğiz" diyerek yerel yönetimlerden destek istedi.

SANAYİCİDEN ŞİKAYET

Gaziantep'e yapacağı yolculuk için konuşmasını kısa kesen Bakan Zeybekci'ye kapının önünde sanayici Ayşe Demirtaş, "Nihat Bey bakar mısınız! 40 yaşındayım. Kuşadası sanayisinde lazer markalama ve printer üreten biriyim. Bana, eziyet ettiler. İflas etmek üzereyim" diye seslendi. Bakan Zeybekci, "Konuyu biliyorum, telefonun var" karşılığını verdi. Bakan Zeybekci, daha sonra ilçeden ayrıldı. - Zeybekci

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Zeybekci: 'Hiç Kimse Benden Daha Milliyetçi Olamaz' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement