Bakan Zeybekci'nin Fabrikasından Hırsızlığa 5 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bakan Zeybekci'nin Fabrikasından Hırsızlığa 5 Gözaltı

Bakan Zeybekci\'nin Fabrikasından Hırsızlığa 5 Gözaltı

Ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu Denizli'deki Turkuaz Tekstil Fabrikası'nda çelik kasadan altınları ve güvenlik görevlisinin tabancası çalan çetenin üyesi oldukları ileri sürülen 5 kişi gözaltına aldı.

27.05.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu Denizli'deki Turkuaz Tekstil Fabrikası'nda çelik kasadan altınları ve güvenlik görevlisinin tabancası çalan çetenin üyesi oldukları ileri sürülen 5 kişi gözaltına aldı. Şüphelilerin çok sayıda fabrikada kasa hırssızlığı olaylarına karıştıkları ileri sürüldü.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Denizli'nin Bozburun Mahallesi'nde ortağı olduğu Turkuaz Tekstil Fabrikası'na 25 Nisan gecesi giren hırsızlar, kasayı zorlayarak açıp, içinde miktarı açıklanmayan altın ile güvenlik görevlisine ait olan tabancayı çaldı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarındaki görüntülerden Denizli'de başka fabrikalardan da hırsızlık yaptıkları ileri sürülen şüphelilerin eşkalini saptadı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, Denizli merkezli Aydın ve Balıkesir'de eş zamanlı operasyon yaptı. Fabrikalardan kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 48 yaşındaki Nusrettin A. Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 43 yaşındaki Sezgin Ç. ile 40 yaşındaki Ali Y. Balıkesir'de, 35 yaşındaki İsmail A. ve 37 yaşındaki Mehmet A. ise Denizli'de yakalandı.

Şüphelilerin evlerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin fabrikasındaki kasadan çalındığı belirlenen tabanca ile hırsızlık sırasında çelik kasa açmakta kullanılan aletler ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Nusrettin A.'nın hırsızlık suçundan poliste çok sayıda kaydının bulunduğu ve hakkındaki 40 yıl kesinleşmiş hapis cezasından arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin Denizli Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Zeybekci'nin Fabrikasından Hırsızlığa 5 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement