Bakan Zeybekci, Trap Atışlarını İzledi ve Tüfekle Atış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bakan Zeybekci, Trap Atışlarını İzledi ve Tüfekle Atış Yaptı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Baklan Belediyesi Hüssem Çoban Yaşam Merkezi ve Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

24.05.2015 17:35  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Baklan Belediyesi Hüssem Çoban Yaşam Merkezi ve Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Zeybekci, temel atma töreni öncesinde Baklan Belediyesi tarafından organize edilen trap atışlarını izledi ve tüfekle atış yaptı. Zeybekci, daha sonra Hüssem Çoban Yaşam Merkezi ve Huzurevi'nin temelini protokol üyeleriyle birlikte attı.

Tesisin yapımı için arsasını bağışlayan ve yapım işini üstlenen hayırseverlere teşekkür eden Zeybekci, "Burada kalacak olan bütün kardeşlerimiz ve büyüklerimizin huzur içinde güzellikler yaşamasını diliyorum" dedi. Törene, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

Zeybekci, nikah şahitliği yaptı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, daha sonra Denizli'de ablası Gülsüm Önümlü'nün torunu Melike Özkan'ın nikah törenine katılarak, şahitliğini yaptı. İş adamı Sait ve Seval Özkan'ın kızı Melike ile Feridun ve Saide Sevinç'in oğlu Serkan Sevinç'in nikahını ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Bakan Zeybekci, törenin ardından İzmir'e gitti.

Bakan Zeybekci, Trap Atışlarını İzledi ve Tüfekle Atış Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Zeybekci, Trap Atışlarını İzledi ve Tüfekle Atış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement