Bakan Müezzinoğlu, Ayakkabıya Zam Yaptırtarak Satın Aldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu, Ayakkabıya Zam Yaptırtarak Satın Aldı

Bakan Müezzinoğlu, Ayakkabıya Zam Yaptırtarak Satın Aldı

Bursa'da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ziyaret ettiği esnaftan indirim yerine zam isteyerek ayakkabı satın aldı.

21.04.2015 15:52  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da seçim çalışmalarını yürüten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ziyaret ettiği bir esnaftan indirim yerine zam isteyerek ayakkabı satın aldı.

ADIM ADIM GEZİYOR

Seçim çalışmaları çerçevesinde Bursa'nın İznik ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Boyalıca'da Demokrat Parti teşkilatını ve esnafı ziyaret ettikten sonra Orhangazi'ye geldi.

İlk olarak partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Başkan Mustafa Kaya ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı da makamında ziyaret etti.

GÖRÜLMEMİŞ PAZARLIK

Öğle namazını Gazi Orhanbey Camii'nde kılan Müezzinoğlu, ardından Orhangazi esnafını ziyaret etti. Yolda ayakkabıları çamur olan Bakan Müezzinoğlu, bir iş hanındaki ayakkabıcıya girerek görülmemiş bir pazarlık yaptı.

FAZLA PARA ÖDEDİ

125 lira olan ayakkabılara, esnafa jest olsun diye indirim yerine zam isteyen Müezzinoğlu, 150 lira ödedi. Siyah bir çift ayakkabı alan Müzzenoğlu, aynı model ayakkabının kahverengini ise sol ayağını sıktığı için almadı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu, Ayakkabıya Zam Yaptırtarak Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ATAHANNN: Ama bakan hakli geldikleri gunden beri hep zam yapildi indirim hic olmadiki alisik degiller yadirmayin 17 0 Yanıtla
  • özy: Milletin parası ile milletin ezilmesi diye buna derim Alın teri ile kazanılmayınca harcaması kolay oluyor 14 1 Yanıtla
  • Batman : Oylar HDP ye 1 1 Yanıtla
  • Gön: Ayakkabıları neden çamur olmuş bir sorsak yaa. Orhangazi ortaçağı yaşıyor şu anda. Toz toprak çamur deryası. Biz onun gibi ayakkabımız çamur oldu diye yenisini satın alıcak kadar olamadık ama bari hizmet etselerde kendileri de ziyarete geldiği zaman ayakkabıya para ödemek zorunda kalmasa... 1 0 Yanıtla
  • Divane: Son resim ne anlatıyor Allah aşkına 0 0 Yanıtla

Advertisement