Bakanla Ziyaretlerine "Kamyoncular" Yüzünden Geç Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Bakanla Ziyaretlerine "Kamyoncular" Yüzünden Geç Kaldılar

Edirne'den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na tebrik ziyareti için yola çıkan heyet, İstanbul'daki hafriyat kamyonu sürücülerinin eylemi nedeniyle bakanla olan randevularına 3 saat geç kaldı.

05.09.2016 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na tebrik ziyareti için yola çıkan heyet, İstanbul'daki hafriyat kamyonu sürücülerinin eylemi nedeniyle bakanla olan randevularına 3 saat geç kaldı. Bakan, geciken konuklarını bakanlıkta bekledi.

Geçmiş dönem Edirne milletvekiliği de yapan Bakan Müezzinoğlu'na hayırlı olsun ziyareti için aralarında il yöneticileri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de olduğu yaklaşık 150 kişi, sabah saatlerinde Edirne'den yola çıktı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hafriyat kamyonları sürücülerinin eylemi nedeniyle otobüsle ziyarete gelen grubun randevu saati sarktı. Bu arada uçak ve otomobillerle Ankara'ya giden Edirne Valisi Günay Özdemir, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ve bir grup ziyaretçiyle görüşen Bakan Müezzinoğlu, geciken grubu uzun süre bekledi.

Randevu saatine 3 saat gecikmeyle yetişen ziyaretçileri bakanlığın toplantı salonunda kabul eden Bakan Müezzinoğlu, ziyaretin kendisine güç verdiğini ifade etti.

Edirne ve Trakya için geçmişte olduğu gibi yine elinden geleni yapacağını ifade eden Müezzinoğlu, "Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan onur duydum. Bana güç verdiniz. Eminim ki bu dönemde de zorlu görevler olacaktır. Bu makamda da, sizlerin arkamda olduğunun bana verdiği güçle inşallah tüm işlerimin üstesinden geleceğim. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Edirneliler ve Trakyalılar için elimden geleni yapmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Bakan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Ayrıştıran çatıştıran anlayışların ağır bedellerini ödemiş bir milletiz. Bunu önlemenin elimizdeki sihirli değneği birlik ve beraberlik. Bir ülkemiz, bir bayrağımız, güçlü bir milletimiz var, medeniyet değerleri olan hedefleri olan bir milletiz, birde cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal'in bize vasiyeti var biz diğer milletlerden geri kalan, başını öne eğen, onların tuzaklarına boyun eğmeyi asla kabul etmedik, etmeyiz de.

Onlar tuzak kurmaya devam edecek, biz bu tuzakları bozacağız. Bunu siyasi görüşler, hayat felsefeler farklı da olsa birlik ve beraberlikle bozacağız. Vatanımız, bayrağımız, hedeflerimiz bir, farklılıklarımız zenginliklerimiz, ayrışma, birbirimizi yıpratma sebebimiz değil.

Edirne Valisi Özdemir, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen, Edirne Belediye Başkanı Gürkan, AK Parti İl Başkanı Akmeşe de Müezzinoğlu'nun Edirne'de birlik ve beraberlik adına çok değerli katkıları bulunduğunu belirtti.

Daha sonra ziyarete gelenler hediyelerini Bakan Müezzinoğlu'na taktim etti.

En dikkati çeken hediye Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'nın elinde de sunumunu yaptığı levrek oldu. Bakan Müezzinoğlu, daha sonra toplantı salonunun kapısından ziyaretçilerini tek tek uğurladı.

Bakanla Ziyaretlerine "Kamyoncular" Yüzünden Geç Kaldılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakanla Ziyaretlerine 'Kamyoncular' Yüzünden Geç Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement