Bakanlar Eker ve Yılmaz Bismil'de - Son Dakika
Yerel

Bakanlar Eker ve Yılmaz Bismil'de

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi AK Parti'nin çok güçlü bir şekilde parlamentoda bulunmasıyla mümkündür" dedi.

12.05.2015 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi AK Parti'nin çok güçlü bir şekilde parlamentoda bulunmasıyla mümkündür" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Bismil ilçesinde AK Parti seçim bürolarının açılışına katılan Bakan Eker, burada yaptığı konuşmada, ilçede son yıllarda kurulan seralarda yetişen ürünlerin, bölgenin yanı sıra artık Akdeniz bölgesinde de satışa sunulduğunu söyledi.

Çözüm Süreci'nin en büyük siyasi taşıyıcısının AK Parti olduğunu belirten Eker, zorbalık peşinde olanların barış ve huzur getiremeyeceğini kaydetti.

"Hükümetimize kurulan tuzakların, sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırıların sebebi Çözüm Süreci'dir" diyen Eker, şunları kaydetti:

"Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, AK Parti'nin seçimde çok güçlü bir şekilde parlamentoda bulunmasıyla mümkündür. Bunu istemeyenler, bütün güçlerini, paralel ve yatay kuvvetlerini, nerede ne varsa hepsini topluyorlar. Düne kadar küfür ettikleri ve meclisten kovmaya çalıştıkları insanların, herkesin bütün gücünü toplayıp, AK Parti'nin yükselişine engel olmaya çalışıyorlar. İnşallah bu tuzağı boşa çıkaracaksınız."

Bakan Eker, huzur, barış ve kardeşliği tesis etmeye çalıştıklarını ancak bazılarının barışı sabote etmeye çalıştığını vurgulayarak, bu oyunu bozmak için AK parti'ye oy verilmesi gerektiğini işaret etti.

"Özgürlük ve barış getirdi"

Kalkınma Bakanı Yılmaz ise AK Parti'nin Türkiye'de önemli yatırımları ve hizmetleri gerçekleştirdiğini belirterek, "Hepsinden önemlisi özgürlük ve barış getirdi. Kim ne derse desin, gizlemeye çalışırsa çalışsın Çözüm Süreci'ni bugüne AK Parti getirdi. İnşallah 7 Haziran'dan sonra da Çözüm Süreci'ni AK Parti devam ettirecek ve sonuçlandıracak" ifadelerini kullandı.

Bakanlar Eker ve Yılmaz, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakanlar Eker ve Yılmaz Bismil'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement