Bakanlar Kurulu Toplandı - Son Dakika
Politika

Bakanlar Kurulu Toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

23.02.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı, saat 13.50'de başladı. Gündemdeki kritik konuların ele alınması beklenen toplantıda, Türkiye'nin yurt dışındaki tek toprağı olma özelliği taşıyan Suriye'deki Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi'nin tahliyesine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından düzenlenen Şah Fırat operasyonunun detayları, paralel yapıyla mücadele, çözüm süreci, terör örgütü IŞİD'le mücadele, kadına yönelik şiddet ve dış politika başlıklarının masaya yatırılması bekleniyor.

Devam eden projeler ve yatırımların da gündem maddeleri arasında yer aldığı toplantıda, Türkiye- Avrupa Birliği (AB) ilişkileri ve diğer ekonomik gelişmelerin de ele alınması öngörülüyor.

Başbakan Davutoğlu, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından resmi ziyaret kapsamında Macaristan'a gidecek. Davutoğlu, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakanlar Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement