Bakanlara Yörex Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bakanlara Yörex Ziyareti

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Çandır, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e YÖREX'i anlattı.

13.09.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Ankara'da ziyaret ettiği Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken'i Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) davet etti.

Çandır, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaretinde, Yöresel Ürünler Projesi ve ATB'nin Vakıf Zeytinliği Projesi konusunda bilgi verdi. Çandır, Arınç'ı, bu yıl 5'incisi düzenlenecek YÖREX'e davet etti. Başbakan Yardımcısı Arınç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yöresel zenginliğin ekonomiye kazandırılmasının önemine dikkati çekti.

ATB Başkanı Ali Çandır, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı da ziyaret etti. Bölgesel kalkınma ile ilgili görüşlerini Yılmaz'a aktaran Ali Çandır, Kalkınma Bakanlığı'ndan Yöresel Ürünler Projesi'ne destek istedi. Bakan Yılmaz da yöresel ürünlerin yerel ekonomi ve bölgesel tanıtım açısından önemli olduğunu belirterek, YÖREX konusunda ATB'ye başarılar diledi.

Ali Çandır, TESK Başkanı Bendevi Palandöken'i de ziyaret ederek YÖREX'e davet etti. Çandır, TESK'in YÖREX'i kurumsal olarak desteklediğini hatırlatarak, desteğin devamını istedi. Palandöken, küçük esnafın kalkınmasında yöresel  ürünlerin önemli olduğunu, YÖREX'i desteklediklerini bildirdi.

Çandır, ziyaretlerinde Antalya'nın yöresel ürünlerini hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakanlara Yörex Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement