Bakanlık ve Kızılay Ağaçlandırma İçin El Ele - Son Dakika
Yerel

Bakanlık ve Kızılay Ağaçlandırma İçin El Ele

Bakanlık ve Kızılay Ağaçlandırma İçin El Ele

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türk Kızılayı arasında düzenlenen ağaçlandırma protokolü gereği İzmir’in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar köyünde fidan dikimleri gerçekleştirildi.

22.04.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türk Kızılayı arasında düzenlenen ağaçlandırma protokolü gereği İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar köyünde fidan dikimleri gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Türk Kızılayı arasında imzalanan protokol gereği, İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar köyünde fidan dikimleri gerçekleştirildi. Fidan dikim törenine Türk Kızılayı Karşıyaka Şube yetkilileri ve personeli, üniversite öğrencileri, çevre dernekleri yetkilileri ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma Şube Müdürü Sabahattin Bilge, halkla ilişkiler ve dış ilişkiler şube müdürü Tacettin Coşkun, Buca Orman İşletme Şefi Mehmet Çaprazlı ve şeflik personeli katıldı. Fidan dikim törenine katılanlar, önceden hazırlanan sahaya fidanları hep birlikte dikti. Protokol sayesinde gelecek nesiller için daha yeşil ve huzurlu bir yaşam ortamı sağlama konusunda bir adım daha atılmış oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakanlık ve Kızılay Ağaçlandırma İçin El Ele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement