Bakıma Muhtaçlar İçin 'Beni de Unutmadılar' Projesi - Son Dakika
Yerel

Bakıma Muhtaçlar İçin 'Beni de Unutmadılar' Projesi

Bakıma Muhtaçlar İçin \'Beni de Unutmadılar\' Projesi

Elazığ’ın Ağın ilçesinde kaymakamlık tarafından yaşlılar, engelliler ve bakıma muhtaçlara yönelik hazırlanan, “Beni de Unutmadılar” projesi başladı.

08.08.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Ağın ilçesinde kaymakamlık tarafından yaşlılar, engelliler ve bakıma muhtaçlara yönelik hazırlanan, "Beni de Unutmadılar" projesi başladı.

Ağın Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından başlatılan proje çerçevesinde 4 kişilik bir ekip, yaşlı, özürlü, hasta ve maddi durumu iyi olmayan ve evden çıkamayanların evlerine giderek, ev temizliğinden çamaşırlarının yıkamasına kadar birçok ihtiyacını giderecek. Proje için hazırlanan ofis İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu ve ilçe protokolü tarafından hizmete açıldı.

İlçe nüfusunun büyük bir oranını yaşlıların oluşturduğunu gördükleri için böyle bir proje hazırladıklarını ifade eden Yakınoğlu, "Projemizi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından onaylandı. 'Beni de Unutmadılar' projesi kapsamında evini temizleyemeyen, çamaşırını yıkayamayan, kişisel bakımını yapamayan yaşlı, özürlü, hasta ve maddi yönden muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımızın bu manada bütün ihtiyaçlarının karşılanacak. Bu hizmetlerin yapılabilmesi için proje kapsamında 3 kadın ve bir erkek personelin istihdam edildi. Projenin başarıya ulaştırılması için vakfımızca ne gerekiyorsa eksiksiz olarak yapılacak. Başarıya ulaşması ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının uygun görmesi halinde projenin 1 yıldan sonra da sürdürülebilir olmasının sağlanmasını hedefliyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakıma Muhtaçlar İçin 'Beni de Unutmadılar' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement