Bakımlı Kadın, Sosyal Hayatta Kendinden Emin Oluyor - Son Dakika
Yerel

Bakımlı Kadın, Sosyal Hayatta Kendinden Emin Oluyor

Bakımlı Kadın, Sosyal Hayatta Kendinden Emin Oluyor

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve özel bir hastane işbirliği ile düzenlenen 'Sosyal Hayatta Bakımlı ve Sağlıklı Kadın' konulu seminer Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.

16.06.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve özel bir hastane işbirliği ile düzenlenen 'Sosyal Hayatta Bakımlı ve Sağlıklı Kadın' konulu seminer Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Uzman Elvan Özyar'ın verdiği seminere, Alaşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Rukiye Kocataş ve Özlem Öncü yanı sıra çok sayıda bayan katıldı. Sosyal hayatta başarılı ve özgüven sahibi olmak isteyen her bayanın mutlaka sağlıklı ve bakımlı olması gerektiğinin altını çizen Elvan Özyar, "Günümüzde bakımlı ve sağlıklı olmak sosyal hayatın içindeki bayanlar için zorunluluk haline gelmiştir. Bu zorunluluk beraberinde, merdiven altı diye tabir edeceğimiz bilinçsiz ve gelişigüzel açılmış güzellik salonlarını da doğurdu. Halbuki sağlık ve özellikle cilt bakımı ihmale edilecek bir konu değil. Bayanlar bu konuda hizmet almak istedikleri zaman mutlaka yetkili ve ehil kuruluşlara müracaat etsinler" dedi.

Seminer sonunda katılımcılara ücretsiz vücut kitle indeksi ölçümü yapılırken, semineri düzenleyen özel hastane polikliniğinde geçerli olacak mini cilt bakım ve vücut analizi hediye kartı verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakımlı Kadın, Sosyal Hayatta Kendinden Emin Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement