Bakırhan'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Bakırhan'dan Sağduyu Çağrısı

Bakırhan\'dan Sağduyu Çağrısı

Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında yaptığı konuşmasında, 7 Haziran seçim sonuçlarından ne çıkarsa çıksın, Türkiye’ye, bölgeye ve Siirt’e huzur, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

01.06.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısında yaptığı konuşmasında, 7 Haziran seçim sonuçlarından ne çıkarsa çıksın, Türkiye'ye, bölgeye ve Siirt'e huzur, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Bakırhan, seçim sonuçlarının özgürlüklerin ve demokrasinin daha da geliştiği bir dönemin başlangıcı olmasını dilediklerini söyledi. Bakırhan, "Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana, beklemediğimiz ve kışkırtma olarak nitelendirdiğimiz olaylar kentimizde de yaşandı. Siirt'te yakışır bir seçim yaşanmasını istiyoruz. Seçimin sonucu ne olursa olsun, huzur, barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Meclis toplantısına, yarın saat 10.00'da yapılacak 2. gün oturumuna kadar ara verildi - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakırhan'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement