Bakırköy'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı

Bakırköy\'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı

İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı.

11.10.2016 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı.

Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesinin, Milli Eğitim Vakfı (MEV) Özel Basınköy Okulu Konferans Salonu'nda düzenlediği programa Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Emniyet Müdürü Murat Çetiner, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Bakırköy AK Parti İlçe Başkanı Aysun Çelikler, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri yakınları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşan Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, 15 Temmuz bize şunu gösterdi ister çocuk olsun, ister kadın olsun, ister erkek olsun söz konusu vatan olunca hepsi bir araya gelip büyük bir kahramanlık örneği sergilediklerini söyledi. Öztürk, "Ülkemiz 15 Temmuz gecesi uçurumun kenarından döndü. Biz bu topraklarda güçlü bir şekilde var olmaya devam ettiğimiz müddetçe bu tür saldırılar devam edecektir. ümit ediyorum ki 15 Temmuz'dan sonra siyasi görüşü ne olursa olsun, hayat düşünleri ne olursa olsun vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız ve bu vatanımızı, devletimizi sonsuza dek yaşatacağız. Ayrıca şunu da belirteyim ki 15 Temmuz gecesi ilçemizde de bazı hadiselerin yaşandığını hepiniz biliyorsunuz bunlara karşı gerçekten ilçe Emniyet Müdürümüz Murat Çetiner olmak üzere emniyet müdürlüğümüzün tüm personeli büyük bir fedakarlıkla görev yaptı onları bir kez daha tebrik ediyoruz, kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

"15 Temmuz tekrar tekerrür ederse, savacak güce ve kudrete sahibiz"

Böyle bir darbe girişimine daha önce şahit olmadıklarını belirten Bakırköy Emniyet Müdürü Murat Çetiner, ise " Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği bu güzel program vesilesiyle tekrardan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimizi de minnetle anıyorum. 15 Temmuz günü çok konuşuldu, bizde o gün emniyet teşkilatı olarak olayın daha başladığı ilk dakikadan itibaren yerimizi aldık.Arkadaşlarımın hepsi bir fiil görevlerinin başındaydı. Arkadaşlarıma verdikleri mücadeleden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu veya benzeri olaylar bir kez daha tekerrür etse Allah'ın izniyle arkadaşlarımız, teşkilatımız ve milletimiz olarak biz bunları savacak güçte ve kudrette sahip olduğumuzu gösterdik. Rabbim bir daha bu tür günleri göstermesin inşallah". diye konuştu.

"Kahraman emniyet müdürümüz Murat Çetiner'e teşükkür ediyoruz"

15 Temmuz'un bir güne yada bir aya sıkıştırılacak bir destan olmadığını belirten Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, milletin zaferini anlatmak için bu tür programların sürekli tertip edilmesi gerektiğini belirtti. 15 Temmuz'un kaderlerinin tayin ediğini söyleyen Aydın, "O gece ya esaret altında yaşayacaktık yada şimdi olduğu gibi özgür, demokratik bir ülkede yaşama hakkına sahip olacaktık. Milletimizin büyük zaferiyle ikinci şık gerçekleşmiş oldu. Biz hem devletimize, iktidarımıza hem de milletimizin bütün fertlerine ayrı ayrı şükranlarımızı arz ediyoruz. Özellikle o gece Bakırköy'de sığınacağımız tek limanlardan biri olan Emniyet Teşkilatımıza da değerli kahraman Emniyet Müdürümüz Murat Çetiner'in şahsında onlara da çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten 15 Temmuz dünyada benzeri görülmemiş bir zaferdi, bu millet bu kahramanlık ile ne kadar övünse azdır" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakırköy'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı - Son Dakika


Advertisement