Bakırköy'de İstinat Duvarı Otoparkın Çatısına Çöktü - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'de İstinat Duvarı Otoparkın Çatısına Çöktü

Bakırköy\'de İstinat Duvarı Otoparkın Çatısına Çöktü

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü.

19.02.2015 04:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy'de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmazken 5 otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 02.30 sıralarında Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Akatlar Sokak üzerindeki bir binanın otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam eden kar nedeniyle istinat duvarı çöktü. Çöken duvar üzerinde kar biriken otoparkın çatısına da düşerek 5 otomobile zarar verdi. Biriken karın ağırlığına dayanamayan otopark çatısı, büyük bir gürültüyle araçların üzerine çöktü. Çökme sonucunda bazı araçların ön ve arka camları patladı. Can kaybının ve yaralanmanın olmadığı olayda, 5 araçta maddi hasar meydana geldi.

Büyük bir gürültüyle çöken çatının ardından bina sakinleri sesi dyarak dışarıya çıktı ve durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri olay yerine gelerek otomobilleri kurtarma çalışmasına başladı.

Otomobili çatının altında kalan Kerem Yaman, "Uyuyorduk büyük bir gürültü geldi. Komşularımız ilk olarak deprem zannetti. Sesin geldiği yer zaten arka taraftaydı. Daha sonra araçlarına yanına indik. Araçları yağmurdan ve çamurdan koruyan sundurma vardı. Kardan dolayı araçların önünde duran duvarın üzerinde kar birikince öne doğru gelmiş. Duvarda kurtulunca araçların üzerine düşmüş. Maddi hasar var, herhangi bir can kaybı yok" dedi.

Olay yerinde çalışmalarını sürdüren itfaiye ekiplerinin araçları kurtarma çalışmaları sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakırköy'de İstinat Duvarı Otoparkın Çatısına Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement