Bakırköy'de "Nevruz" Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'de "Nevruz" Gerginliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Polisin HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve İstanbul İl Eş Başkanı Besim Soylu ile konuşması Dağılmak istemeyen gruba müdahale Bakırköy'de "nevruz" gerginliği Valiliğin izin vermemesine rağmen Bakırköy Pazar Yeri'nde nevruz etkinliği yapmak isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale eden polis, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı İstanbul'da izinsiz olarak Bakırköy Pazar Yeri'nde nevruz etkinliği yapmak isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale edildi.

20.03.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Polisin HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve İstanbul İl Eş Başkanı Besim Soylu ile konuşması

Dağılmak istemeyen gruba müdahale Bakırköy'de "nevruz" gerginliği

Valiliğin izin vermemesine rağmen Bakırköy Pazar Yeri'nde nevruz etkinliği yapmak isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale eden polis, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı

İstanbul'da izinsiz olarak Bakırköy Pazar Yeri'nde nevruz etkinliği yapmak isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale edildi.

HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve İstanbul İl Eş Başkanı Besim Soylu'nun da aralarında bulunduğu grup, Bakırköy Pazar Yeri yakınında bir araya geldi. Polisle HDP yöneticileri arasındaki görüşmede, burada nevruz kutlaması yapılmasına izin verilmediği aktarıldı.

Besim Soylu, insanların ilçelerine giderek nevruz etkinliği yapacağını söyledi.

Soylu ve Pervin Buldan buradan ayrılırken, dağılmayan gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Burada çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, Bakırköy Pazar Yeri'nde düzenlenmek istenen nevruz etkinliği için Zeytinburnu Metro İstasyonu önünde toplanan ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba da müdahale edildi.

Burada da polis bazı kişileri gözaltına aldı.

Bakırköy\'de "Nevruz" Gerginliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakırköy'de 'Nevruz' Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement