Bakırlı Mahallesi'nde Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Bakırlı Mahallesi'nde Asfalt Çalışması

Bakırlı Mahallesi\'nde Asfalt Çalışması

Kartepe Belediye ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarının bir ayağını da Bakırlı Mahallesi'nde sürdürüyor.

25.11.2013 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarının bir ayağını da Bakırlı Mahallesi'nde sürdürüyor. Sarımeşe'den Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlantıyı da sağlayan Arpalık Sokak üzerinde yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında belediye ekipleri 530 metrelik güzergahta 850 ton asfalt serdi.

Sarımeşe bölgesinde süren asfaltlama çalışmaları kapsamında Bakırlı Mahallesi'nde de yolları yenilediklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, mahalle muhtarı Gülsüm Asan ile asfaltlanan güzergahta inceleme yaptı. Yollar ve kaldırımları bir kentin can damarı olarak gördüklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelindeki pek çok yolun yenilenmesi adına çalışmalarını durmaksızın devam ettiklerini kaydetti.

Modern şehircilik anlayışı çerçevesinde Kartepe'nin dört bir yanında asfalt, parke ve kaldırım çalışmalarının alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda sürdüren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Bakırlı Mahallesi'nde de yol iyileştirmelerini geniş bir yelpazede gerçekleştiriyor. Mahalledeki asfaltlama çalışmasında ekipler Arpalık Sokak üzerinde 530 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki güzergahı 850 ton asfalt sererek halkın kullanımına sundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakırlı Mahallesi'nde Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement