Bakka Bülten'in Bu Ayki Teması Ar-Ge ve İnavasyon - Son Dakika
Yerel

Bakka Bülten'in Bu Ayki Teması Ar-Ge ve İnavasyon

Bakka Bülten\'in Bu Ayki Teması Ar-Ge ve İnavasyon

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) ‘Batı Karadeniz’de Kalkınmanın Gündemi’ sloganıyla hazırlanan kurumsal yayını BAKKA Bülten, 2015 yılının ilk sayısında ‘Ar-Ge ve İnovasyon’ temasıyla çıktı.

26.01.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) 'Batı Karadeniz'de Kalkınmanın Gündemi' sloganıyla hazırlanan kurumsal yayını BAKKA Bülten, 2015 yılının ilk sayısında 'Ar-Ge ve İnovasyon' temasıyla çıktı.

BAKKA tarafından hazırlanan ve okuyucuyla buluşan derginin Ocak ayı sayısında 5 yılın özeti yer alıyor. 'Ar-Ge ve İnovasyon' temasıyla hazırlanan dergide, 'Bölgesel İnovasyon Stratejisi ve Eylem Planı, I. İnovasyon Ödülleri programı ve İNOMER CEO'su Şirin Elçi ile yapılar röportaj, güdümlü proje desteği, doğrudan faaliyet desteği, teknik destek ve mali destek programlarında güncel gelişme ve değerlendirmeler, yatırım ortamı değerlendirme çalışmaları yer alıyor. BAKKA Bülten'de ayrıca Kitakyushu City ile imzalanan mutabakat zaptı, Güney Kore teknik çalışma ziyareti ve yönetim kurulu üysi Sedat Namal ile yapılan röportaj beğeniye sunuluyor. Alternatif turizm faaliyetleri, siber güvenlik çalışmaları ve ERASMUS+ 2015 proje teklif çağrısı da okuyucunun beğenisine sunulan konular arasında.

Bülten içerisinde yer alan konular ayrıca QR kod uygulaması ile okuyucuya sunuldu. Bakka tarafından yapılan açıklamada, "4. sayımıza ilişkin görüş ve önerileriniz ile yayınlanmasını istediğiniz yazı, çalışma ve başarılı proje örneklerini bulten@bakka.gov.tr adresi üzerinden yayın kurulumuza iletebilirsiniz" denildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakka Bülten'in Bu Ayki Teması Ar-Ge ve İnavasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement