Bakmer Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bakmer Hizmete Açıldı

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER), düzenlenen törenle dualar eşliğinde hizmete açıldı.

20.04.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER), düzenlenen törenle dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen BAKMER'in resmi açılışı törenle yapıldı. Açılış törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, eşi Hatice Uysal, eski AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av. Özlem Zengin, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hatice Demiralay, Haluk Dikbaş, Murat Şahin, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, AK Parti Başakşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemir ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. BAKMER'in bahçesinde düzenlenen kokteyl ile başlayan programda çocuklar için yüz boyama, şişme maskotlar ve çeşitli oyunlar yer aldı.

Törende konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "BAKMER'in açılışında tereddütler yaşadık ama kısa sürede bin 100 civarında abonesi olduğunu görünce doğru bir karar verdiğimizi anladık. BAKMER'de kadınlarımıza yönelik sportif faaliyetlerimiz ve bilgilendirmeye yönelik seminerlerimiz gerçekleştirilecek. Kadınlarımıza sportif etkinliklerinin yanında sağlıklı beslenme, çocuk bakımından eğitimine pek çok konuda seminerlerimiz olacak. Kadınlarımıza yönelik olarak merkezlerimizi her mahallemize taşımayı hedefliyoruz. Başakşehir'de Büyükşehir Belediyemizin spor merkezinin yıkılıp yeniden yapılmasına karar verildi, tesisin yanına yüzme havuzu da yapılacak" dedi.

Güvercintepe Mahallesi'ne de yüzme havuzu yapılacağı müjdesini veren Başkan Uysal, sözlerine şöyle devam etti:

"1'inci Etap'taki spor salonumuzun yanına da yüzme havuzu da yapıyoruz. Eylül-Ekim gibi merkezi teslim almış olacağız. Güvercintepe'ye yapılmakta olan yüzme havuzumuz da inşallah yine aynı tarihlerde bitmiş olacak. Şahintepe'ye de Bilgievi ve yüzme havuzu yapacağız. İlçemizde alt yapı kadar sosyal, kültürel gelişime de önem veriyoruz. İlçemizin dışından da bölgemize spor yapmaya gelsinler istiyoruz."

"BAŞAKŞEHİR KADINLARIN RUH VERDİĞİ BİR İLÇE"

Eski AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av. Özlem Zengin ise yaptığı selamlama konuşmasında, "Ben de bir dönem Başakşehir'de ikamet ettim, o dönem Sular Vadisi çöplük şeklinde idi. Şimdi ise cennet gibi olmuş. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Başakşehir İstanbul'un en kıymetli ilçelerinden birisi. Başakşehir kadınların ruh verdiği bir ilçe. Başakşehir'in yaşanılan bir yer olmasında kadınların rolü ve talepleri büyük" dedi.

BAKMER'in kadınlar için çok önemli bir yer olduğunu dile getiren Zengin, "Hayat tarzlarımız sürekli gelişiyor. Başakşehir'de bir dünya hayali var. Burası özgürlüklerin yeşerdiği yer" şeklinde konuştu.

Program, kurdele kesim töreni ile devam etti. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, eşi Hatice Uysal, beraberindeki heyetle BAKMER'in açılış kurdelesini kesti. Törende İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu açılış duası yaptı. Kurdele kesiminin ardından Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, beraberindeki heyet ile BAKMER'i gezdi. Açılış programı Suzidilara Musiki Topluluğu'nun mini konseri ile son buldu. Topluluk, Kutlu Doğum temalı eserleri ile beğeni topladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakmer Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement