Bakü Avrupa Oyunları'nda İlk Madalya Burcu Zemin'e - Son Dakika
Güncel

Bakü Avrupa Oyunları'nda İlk Madalya Burcu Zemin'e

Bakü Avrupa Oyunları\'nda İlk Madalya Burcu Zemin\'e

Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunlarında basketbol, voleybol, karate, tekvando, judo, güreş müsabakalarının yapılacağı 25.000 kişilik kapalı spor salonunun yer döşemeleri BURCU PARKE tarafından yapıldı.

24.06.2016 15:42  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de aralarında bulunduğu çok sayıda Avrupa ve Asya ülke liderlerinin konuk olarak katıldığı 1. Avrupa Oyunları'nın yapıldığı kapalı spor salonunun yer döşemeleri Türk firması Burcu Parke tarafından yapıldı.

1990 yılından bugüne yer döşemeleri sektöründe faaliyet gösteren Burcu Halı & Parke çeyrek asırlık geçmişinde Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Bakü Ramada Oteli, Borsa İstanbul, Akmerkez, Four Seasons Hotel, Likya World Hotel, Ağaoğlu, Tepe İnşaat, İnanlar İnşaat, Feryapı, Yüksel İnşaat gibi sektörünün lider firmalarının çözüm ortaklığı yanında 30 binden fazla müşteriye hizmet vermektedir.

Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Ukrayna, Rusya, Cezayir ve Kongo'nunda aralarında olduğu 25'den fazla ülkeye de ürün ve hizmet ihraç ediyor.

1990 yılında %100 yerli sermaye ile kurulan BURCU HALI & PARKE; Avrupa'nın Pazar lideri olan ITC CARPETS, CARUS Otel halıları ve İtalya IMPERTEK SUPPORT dış mekan destek ayaklarının TÜRKİYE DİSTRIBUTORLUGU'nü yapmaktadır.

1. Avrupa Oyunları için yapılan 18 tesisten biri olan kapalı spor salonunda; 90 dakika yangına dayanıklı calsiyum sülfat özlü 2400 m2 CATENA markalı CBI/EUROPE yükseltilmiş döşemeleri İTALYA da üretildi ve montajı BAKÜ'de gerçekleştirildi.

20 bin metreden fazla kablo, boru ve klima sistemi geçişine izin veren bu sistem sayesinde 1. AVRUPA OYUNLARI sorunsuz bir şekilde açıldı. 3 hafta gibi kısa bir sürede İtalya da üretilip BAKU ye 6 TIR ile taşınan ürünler 60 günde montajı yapılarak teslim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakü Avrupa Oyunları'nda İlk Madalya Burcu Zemin'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement