Bal Ligi - Son Dakika
Spor

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup’ta mücadele veren Yozgatspor, Bozok Stadı’nda konuk ettiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni 2-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı.

14.09.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup'ta mücadele veren Yozgatspor, Bozok Stadı'nda konuk ettiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni 2-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Bu sezon yeniden küme düştüğü Spor Toto 3. Lig'e çıkabilmek amacıyla güçlü bir kadro oluşturan kırmızı-siyahlı ekip, ilk yarıda yakaladığı pozisyonlarda son vuruşu yapamayınca soyunma odasına 0-0'lık skorla gitti. İkinci yarıya daha iyi başlayan Yozgatspor, 52. dakikada Fatih'in attığı golle 1-0 öne geçti. 81. dakikada ise İsmail maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Sahadan 2-0 galip ayrılan Yozgatspor ilk maçta taraftarını sevindirdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement