Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, hafta sonu deplasmanda Tunceli ekibi Dersimspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

23.10.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, hafta sonu deplasmanda Tunceli ekibi Dersimspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde son 2 haftada 4 puan toplayarak, moral depolayan Malatya Yeşilyurtspor, 26 Ekim Pazar günü Dersimspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Malatya ekibi, şampiyonluk hedefi olan Dersimspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

ÜLGER: "İYİ MÜCADELE ETMEYE BAŞLADIK"

Malatya Yeşilyurtspor'un defans oyuncusu Muhittin Ülger, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, son maçlarda mücadele edip, savaştıklarını söyledi.

Ülger, genç bir ekip olduklarını belirterek, "Takımımız aslında ilk 3 haftada da iyi bir performans sergiledi. Ama istediğimiz sonuçları alamadık. Lige uzak olan arkadaşlarımız vardı. Onlarda takıma uyum sağladılar. Cihangir hocamızda futbolculara büyük önem veriyor. Bizde son maçlarda iyi mücadele edip, savaşmaya başladık" dedi.

Takıma sonradan katılan futbolcuların uyum sorununu atlattıklarını ifade eden Ülger, "Genç bir ekibiz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Uyum sorununu atlattığımızı düşünüyorum. Daha derli toplu oynuyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi mücadele edip, sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"SAHAYA PUAN YA DA PUANLAR KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ"

Pazar günü Dersimspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya oynayacaklarını kaydeden Ülger, "Biz her maça puan ya da puanlar kazanmak için çıkıyoruz. Takımda iyi, yetenekli ve bize örnek olan ağabeylerimiz var. Onların bize büyük katkıları oluyor. Biz de her maça galibiyet için çıkıyoruz. Dersimspor kaliteli bir ekip. İyi futbolcuları var. İsim olarak daha önceden birlikte oynadığımız ağabeylerimiz var. Bizim için önemli olan iyi şekilde mücadele edip, güzel futbol oynamak. İnşallah Dersimspor deplasmanından 3 puanla döneriz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement