Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta sahasında Sakıcı İnşaat Şenyurtspor’u 1-0 mağlup eden 44 Malatyaspor’da Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, takım olarak kendilerine yakışır şekilde mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

23.03.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup'ta sahasında Sakıcı İnşaat Şenyurtspor'u 1-0 mağlup eden 44 Malatyaspor'da Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, takım olarak kendilerine yakışır şekilde mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Bay haftasının ardından böyle tansiyonu yüksek bir maç oynamalarının kendilerini zorladığını kaydeden Tekin, "Sahada bir onur mücadelesi verildi. Hiçbir zaman takımım futbolcularında şüphem yoktu. Tedirgin olan insanlar olabilirdi haklı olarak. Şurada verilen mücadele 44 Malatyaspor'un sezon başından beri verdiği mücadeleydi. Dersim ile Kilis takımı berabere kalmış. Biz de elimizden geldiğince aldığımız puanlarla ligi yukarılarda bitirmek istiyoruz. Tabi biz de bu takımların yanında olmak isterdik. Hem bizim açımızdan, hem de Malatya'nın diğer takımı açısından önemliydi bu maç. Çocukların şurada verdiği mücadele iki katına çıktı. Tertemiz bir maçı kazandılar oyuncularım. 1-0 galip geldik. 1-0'dan sonra da pozisyonlar bulduk. Ben isterdim ki o bulduğumuz pozisyonları da gole çevirelim. Şimdi biz görevimizi yapmanın gururu içindeyiz. Başta yönetim kurulum olmak üzere, futbolcularımı kutluyorum. Hepsinin eline ayağına sağlık" dedi.

TALAT AKÇA: "KİMSE BİZİM NAMUSUMUZU SORGULAYAMAZ"

44 Malatyaspor'da savunmanın başarılı ismi Talat Akça ise, Sakıcı maçının zor olacağını maçtan önce tahmin ettiklerini söyledi.

Rakip karşısında kendileri için oynadıklarını belirten Akça, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ona göre hazırlandık. Sahada kendimiz için oynadık. Önemli olan da buydu. Maçtan önce yazılan, söylenen bazı şeyler vardı. Namus maçıydı, şuydu buydu diye. Öncelikle kimse bizim namusumuzu sorgulayamaz. Bizim namusumuzu sorgulayacak kişileri asıl biz sorgularız. Biz kendimiz için çıkıp oynuyoruz. Bundan sonraki maçları da kendimiz için oynayacağız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement