Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ da kalma mücadelesi veren Yeşilyurtspor’da hafta sonu oynanacak Elbistan Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

02.04.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)' da kalma mücadelesi veren Yeşilyurtspor'da hafta sonu oynanacak Elbistan Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

Takımın tecrübeli futbolcusu Fuat Bican ve genç kanat oyuncusu Ahmet Yazıcı kümede kalacaklarını ifade ederek, Mustafa Taşar'ın göreve gelmesiyle her şeyin olumlu yönde değiştiğini söylediler.

Başarılı oyuncu Fuat Bican, geride kalan Şehit Kamil maçının kendileri adına bir dönüm noktası olduğunu belirterek "Kazandığımız için mutluyuz. Asıl zor maç Elbistan maçı. İnşallah oradan da 1 puan alırsak işi garantilemek istiyoruz. Allah'ta utandırmasın iyi bir ekibiz. Ufak tefek şanssızlıklarımız oldu. İnşallah sezonu iyi şekilde tamamlarsak seneye daha güçlü bir oluşumla iyi şeyler yaparız. Biz sahaya çıktığımız zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu maçta gol atmak beni çok mutlu etti. Böyle maçlarda kimin gol attığı önemli değil bizim için galibiyet daha önemli. Bu takımda fazla büyük yok. Ben varım, kaleci Mehmet var, Cumali var, Vahap var. Bu stresi daha önce yaşayan çok fazla kimse yok. Doğal olarak bizden beklenti daha fazla. Elbistan'da en kötü 1 puan mantığıyla sahaya çıkacağız. İnşallah bizler de tecrübeli oyuncular olarak bu işin üzerinden geliriz" ifadelerini kullandı.

Genç kanat oyuncusu Ahmet Yazıcı da sezon boyunca böyle bir tabloyu beklemediklerini belirterek, "Ama şansızlıklarla geçti sezonun çoğu. Daha önce çok fazla şans bulamadım kendi adıma. Takımda kötü gitti ve bir anda küme düşme potasına girdik. Mustafa Hocamızın gelişiyle iyi bir çıkış yakaladık, sanki sihirli değnek gibi etki etti. Sezon başından beri ilk defa takım olduk. Zaten sezon başından beri düşmeyeceğimize inanıyorduk ama sonuç gelmiyordu. Bu hafta galibiyet alarak bir nebze olsun rahatladık. Son iki maçımızda da alacağımız galibiyetler bizi ligde tutacaktır. Zaman geçtikçe daha iyi bir takım olacağız. Genç oyuncular için takımın hocası çok önemlidir. İlk defa bana güvenen, arkamda duran özgüvenimi geliştiren bir hocayla çalıştım. Performansımın artması tamamen Mustafa Hocanın gelmesiyle alakalı. Her şeyden önce futboldan zevk almaya başladık. Kendimizi sahaya vermeyi öğrendik. Bu da saha sonuçlarına yansıdı" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement