Bal Ligi'nde Bir "Afrikalı" - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi'nde Bir "Afrikalı"

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Karsspor'da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Adama Ouattara, sempatik tavırları ve gösterdiği performansla adından söz ettiriyor Ouattara: "Biz burada bir aile gibiyiz.

15.10.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇAĞLAR SEFERTAŞ - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Karsspor'da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Adama Ouattara, sempatik tavırları ve gösterdiği performansla adından söz ettiriyor.

Türkiye'de 1,5 yıldır yaşayan ve daha önce Kırşehirspor'da da forma giyen 27 yaşındaki Ouattara, kendisine gösterilen ilgiden de memnun.

Ouattara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon başında Karsspor'a transfer olduğunu belirterek, kentte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kente ve kültürüne rahat alıştığını ifade eden Ouattara, "Biz burada bir aile gibiyiz. Her şeyimizi birbirimizle paylaşıyoruz. Şu an için herhangi bir sıkıntım yok" dedi.

Ouattara, öncelikli hedefinin Karsspor'a yardım ederek, burada başarılar elde etmek olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sonrası için de Allah'ın izni olursa güzel şeyler olabilir benim için. Zenci olduğum için şimdiye kadar hiç kötü insanla karşılaşmadım. Bu çok güzel bir şey. Türkiye'de bulunduğum sürece hep iyi dostluklar edindim. Herkes benim kalitemi gördü. Doğal olarak da çok sevildim. Gösterilen ilgiden dolayı memnunum. Allah'ın verdiği bir yetenek var."

"Adama, takımın sevgilisi durumunda"

Karsspor Teknik Direktörü Soner Büyükergun da yeni kurulan bir takım olduklarını dile getirerek, takımın durumundan memnun olduğunu kaydetti.

Kulüp başkanı Muharrem Yıldız sayesinde bir atılım yılı gerçekleştirdiklerini dile getiren Büyükergun, "Farklı ve şampiyonluğu hedefleyen bir Karsspor var. Çok geç toplanan bir takımız. Kısa zamanda önemli yollar katetmeye çalışıyoruz. Çok karakterli ve gururlu futbolcularımız var. İyi bir takım kurduğumuz inancındayım" diye konuştu.

Büyükergun, takımda forma giyen Fildişili futbolcu Ouattara'nın takıma güç kattığına vurgu yaparak, şöyle devam etti:

"Kendisini yaptığımız araştırmalar sonucunda takıma kattık. Geçen sene de Türkiye'de oynadı. Adama, öyle karakterli ve yüreği öyle büyük bir insan ki şu an bütün takımın sevgilisi konumunda. Bu da dışarıya, taraftara da yansımış. Sahadaki cengaverliği, mücadelesi ve arzusu da bizi de son derece mutlu ediyor. Kendisinden çok faydalanacağımız düşüncesindeyim. İnşallah bundan sonraki futbol hayatı çok daha iyi yerlerde olur. Ayrıca takımımızda üst ligleri hedefleyen çok kaliteli oyuncular da var." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bal Ligi'nde Bir 'Afrikalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement