Bal Ligi Takımları Düzcesportif Cup 2015'e Katılacak - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi Takımları Düzcesportif Cup 2015'e Katılacak

Bal Ligi Takımları Düzcesportif Cup 2015\'e Katılacak

Her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan ve TFF Bölgesel Amatör Ligi takımların yer alacağı Düzcesportif Cup 2015 turnuvası için geri sayım başladı.

18.08.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan ve TFF Bölgesel Amatör Ligi takımların yer alacağı Düzcesportif Cup 2015 turnuvası için geri sayım başladı.

BAL ligi takımlarından olan 4 takımın mücadele edeceği turnuva 27 Ağustos - 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Akçakoca İlçe Stadında düzenlenecek.

Bu sezon ilk kez bu denli bir turnuvanın Düzce'de yapılacak olması heyecana yol açarken, her yıl bu organizasyonun devam ettirilmesi planlanıyor. Yakın illerden seçilen takımlardan ve Düzce'nin BAL Ligi takımlarından olan Akçakocaspor, Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor, Sakarya temsilcisi Serdivanspor ve Bolu temsilcisi Yeniçağspor turnuvaya dahil edildi. Gelecek yıllarda yapılacak olan turnuvadaki takım sayısının arttırılması planlanıyor.

Düzenlenecek olan Düzcesportif Cup 2015'te ilk maçlar 27 Ağustos perşembe günü saat 15: 30'da başlayacak. Turnuvada günde çift müsabaka oynanacak ve ikinci müsabaka ise saat 18: 00'de başlayacak. Bir gün ara ile müsabakalara devam edilecek ve gruplarda puan usulü yarışılacak.

GRUPTA İLK SIRAYI ALAN TAKIM KUPANIN SAHİBİ OLACAK

Turnuvaya katılan tüm takımlar, Akçakoca'da yapılacak olan turnuvanın detaylarını konuşmak için Akçakoca'da faaliyet gösteren Çapa Balık Restaurant da düzenlenen kahvaltıda buluştular. Yapılan istişare toplantısında tüm detaylar konuşulurken fikstür çekimi de gerçekleşti.

Buna göre 27 Ağustos 2015 15: 30'da Karadeniz Ereğli Belediye - Yeniçağspor, 27 Ağustos 2015 18: 00'de Akçakocaspor - Serdivanspor, 29 Ağustos 2015 15: 30'da Akçakocaspor - Karadeniz Ereğli Belediye, 29 Ağustos 2015 18: 00'de Serdivanspor - Yeniçağspor, 31 Ağustos 2015 15: 30'da Akçakocaspor - Yeniçağspor, 31 Ağustos 2015 18: 00'de Karadeniz Ereğli Belediye - Serdivanspor.

Düzcesportif Cup 2015 Organizatörü Emrah Tuzcu "Düzce'de her zaman ilklere imza atıyoruz. Yeni bir organizasyon ile resmi bir turnuva yapmak istedik. Yaptığımız bu turnuva ile yanı başımızda bulunan ve futbol kulüplerinin gözde mekanları olan tesislerde kamp yapmaları bize bu turnuvayı düzenlememize vesile oldu. Antalya'da ve diğer illerde düzenlenen turnuvalar gibi bizlerde Düzce'de bir turnuva yapılsın istedik. Bunun için ilk adımı attık ve BAL Ligi takımlarımızı bu turnuvanın yapılmasını kararlaştırdık. Bu nedenle yapılmak istenilen takımlarımızın yeni sezon öncesinde birbirlerini tartmaları ve eksiklerini görmelerini sağlamaktır. Oynanacak olan bu müsabakalar ile lige hazır hale gelecekler. Umarız kazasız belasız ve faydalı bir turnuva olur" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi Takımları Düzcesportif Cup 2015'e Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement