Bal: Ortak Noktada Buluştuk - Son Dakika
Güncel

Bal: Ortak Noktada Buluştuk

Bal: Ortak Noktada Buluştuk

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Diyarbakır ve İzmir arasında kurulan barış köprüsünün bundan böyle daha da güçleneceğine inandıklarını söyledi.

08.09.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, 83. İzmir Enternasyonel Fuarını değerlendirdi.

Fuarda katılımcı demokrasi ve yönetim anlayışıyla Diyarbakır'ın kamu ve sivil toplum örgütü yöneticilerinin birlikte çalışması, ortak akıl üretmesi memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Diyarbakır'ın Onur konuğu olduğu 83. İzmir Enternasyonel Fuarında Diyarbakır'ın tanıtımı için emek harcayan herkese teşekkür eden Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, "Hepimizin tek düşüncesi kentimiz Diyarbakır'ın hak ettiği konumuna taşımaktı" dedi. Diyarbakır ve İzmir arasında kurulan barış köprüsünün fuar ve yapılan ziyaretlerle bundan böyle daha da güçleneceğine inandıklarını söyleyen DTB Başkanı Ebubekir Bal, yapılan ziyaretler, iki il arasındaki sosyal ve kültürel bağı ve aynı zamanda ticareti daha da geliştireceğini belirtti.

Diyarbakır'daki dinamiklerin çok önemli bir birliktelik oluşturduğunun altını çizen DTB Başkanı Bal, "Valiliğimiz, Belediyemiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımız Diyarbakır'la ilgili yapılan çalışmalarda bir bütün olarak büyük bir çaba harcadılar. İlimize ve Bölgemize yatırım yapmak isteyen tüm iş adamlarımıza her zaman kapılarımız sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Borsası (İTB),İzmir Ticaret Odası (İZTO),İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EİSOB) Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ)'ye Diyarbakır'ın dinamiklerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden DTB Başkanı Ebubekir Bal, "Olgunlaşan barış sürecinde, Diyarbakır ve İzmir arasındaki iş ortaklıklarının gelişmesine zemin hazırlayan Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Karacadağ Kalkınma Ajansına da ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bal: Ortak Noktada Buluştuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement