Balayına Bisiklet ile Çıktılar - Son Dakika
Güncel

Balayına Bisiklet ile Çıktılar

Balayına Bisiklet ile Çıktılar

Balıkesir’in Edremit Körfezinde düzenlenen bisiklet etkinliğine katılan yeni evli çift balayını pedal çevirerek geçiriyor.

02.06.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Körfezinde düzenlenen bisiklet etkinliğine katılan yeni evli çift balayını pedal çevirerek geçiriyor.

Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) tarafından Burhaniye Kaymakamlığı Burhaniye Belediyesi, Havran Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Burhaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, destekleriyle düzenlenen Ülkenin dört bir yanından gelen 150 bisikletlinin, dört gün boyunca Edremit Körfezi'ndeki ilçelerde pedal çevireceği festivale ilgi büyük gördü. Etkinlik kapsamında Havran İlçesinide ziyaret eden Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 150 sporcu katılıyor. İstanbul'dan katılan Münür Keçicioğlu ve Duygu Çetin Keçicioğlu çifti yeni evlendiklerini belirterek balayına bisiklet ile çıkmaya verdikler. Münür Keçicioğlu "Bizim hayatımız bisiklet üzerine kurulu. Eşimi bisikletle giderek istedik. Düğün çeyizlerimizi, bisikletle aldık. Nikahımız bisiklet üzerinde kıyıldı. Davetiyemizin üzerinde bisiklet fotoğrafı vardı. Balayına bisikletle çıktık. Körfez bölgesini çok sevdik. Esnafı insanı çok iyi insanlar misafirperler" dedi. Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy çiftlere mutluluklar dileyerek Havran Kaymakamlığı ve Havran Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Hanımeli Projesi kapsamında Havranlı bayanların ürettiği Çanakkale Kahramanı Havranlı Kocaseyit'in savaşta giydiği gömleği ve muskayı çiftlere hediye ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balayına Bisiklet ile Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement