Balcalı'da Ayın Personelleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Balcalı'da Ayın Personelleri Ödüllendirildi

Balcalı\'da Ayın Personelleri Ödüllendirildi

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde görev yapan personeller geleneksel hale getirilen bir uygulama ile ödüllendiriliyor.

11.11.2014 11:49  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde görev yapan personeller geleneksel hale getirilen bir uygulama ile ödüllendiriliyor. Her ay çeşitli birimlerde görev yapan bir personel ayın elemanı seçiliyor.Uygulama kapsamında bu ayın personelleri ise yemekhane-kat mutfaklarından Ahmet Baba ile temizlik personellerinden Ersin Arıkan oldu.

Balcalı Hastanesi Başhekimliği ile hizmet alımı yetkili firmanın katkılarıyla Hastanenin yemekhanesinde düzenlenen törene Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır, Hastane Müdür Yardımcısı Sultan Öğrük, hizmet alımı yetkili firma Genel Müdürü Metin Öcal ile diğer isimler katıldı.

Ödül töreni öncesi konuşan hizmet alımı yetkili firma Genel Müdürü Metin Öcalay'ın personeli uygulamasını geçen ay başlattıklarını, amaçlarının çalışan arkadaşların motivasyonunu bir nebze olsun yukarı çekmek olduğunun altını çizdi. Öcal Uygulamayı geleneksel olarak her ay sürdüreceklerini de vurgu yaptı.

Daha sonra söz alan Balcalı Hastanesi Başhekim'i Prof. Dr. Yeşim Taşova ise bu tür uygulamaların son derece önemli olduğuna değinerek, Balcalı Hastanesin'de tüm çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde uzun soluklu bir şekilde yola devam etmeyi amaçladıklarının altını çizdi. Taşova ayın personeli seçilen çalışanları da kutlarken, "Aslında Balcalı Hastanesi'nde büyük özveri ile görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımız bizim için ayın personelidir" dedi.

Konuşmaların ardından ayın personeli seçilen yemekhane-kat mutfaklarından Ahmet Baba ile temizlik personellerinden Ersin Arıkan'a ödülleri Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır, Hastane Müdür Yardımcısı Sultan Öğrük, hizmet alımı yetkili firma Genel Müdürü Metin Öcal tarafından verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balcalı'da Ayın Personelleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement