Balcalı Futbol Turnuvasında Şampiyon Cks - Son Dakika
Yerel

Balcalı Futbol Turnuvasında Şampiyon Cks

Balcalı Futbol Turnuvasında Şampiyon Cks

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası’nın 11.’si CKS (acil röntgen) takımının şampiyonluğu ile sonuçlandı.

18.05.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası'nın 11.'si CKS (acil röntgen) takımının şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvada bu yıl 12 takım kıyasıya mücadele etti. Birbirinden çekişmeli geçen karşılaşmaların oynandığı turnuva sonunda CKS takımı birinci olurken Genel Cerrahi ikinci ve Yemekhane ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuva sonunda ise kupa töreni düzenlendi.

Törende konuşan Turnuva Komite Başkanı ve Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır, bu yılda turnuvayı sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizdi. Çakır, daima beraberlik içerisinde bu tür etkinlikleri yaptıklarını vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen kupa ve sertifika töreni sonrasında turnuvanın ana sponsoru olan hastane yetkili hizmet alım firması müdürü Metin Öcal'a da katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Ardından etkinliğe katılanlar gönüllerince eğlendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balcalı Futbol Turnuvasında Şampiyon Cks - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement