Balçova Yaşamspor -Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Maçı Ne Zaman - Son Dakika
Spor

Balçova Yaşamspor -Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Maçı Ne Zaman

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. maçında Makine Balçova Yaşamspor ile karşılaşacak.

16.12.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından FBM Makina Balçova Yaşamspor ile karşı karşıya gelecek.

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Gruptaki ilk maçında Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'u 4-2 yenerek ilk haftayı lider tamamlayan Galatasaray, ikinci maçında da FBM Makina Balçova Yaşamspor'u mağlup ederek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, 3. Lig'de mücadele eden rakipleri karşısında takımda fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans vermesi bekleniyor.

Grup maçlarına 2-2'lik Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan FBM Makina Balçova Yaşamspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç almayı hedefliyor.

Türkiye Kupası G Grubu

Türkiye Kupası G Grubu’nda ilk maçlar sonunda Galatasaray liderliğe yükseldi. Galatasaray, grubundaki ilk maçında Eskişehirspor’u 4-2 mağlup ederken, grubun diğer maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Balçova Yaşamspor 2-2 berabere kaldı.

Kupada İlk ve Son Şampiyon Galatasaray

İlk Kupa: 1962-1963

Galatasaray, Türkiye Kupası’nın oynandığı ilk sezon olan 1962-63’te kupayı müzesine götürme başarısını gösterdi. Tarihindeki ilk kupa maçında Zonguldak Kömürspor’u 5-0 yenen Galatasaray, aynı sezonun finalinde Fenerbahçe’yi iki maçta da 2-1 mağlup ederek kupa sevincini yaşadı.

Türkiye Kupası 2013-2014

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nın 4. turunda Gaziantep BŞB, 5. turunda Balıkesirspor’u eleyen Galatasaray, grup maçlarında ise Antalyaspor, Tokatspor ve Elazığspor ile mücadele etti. Grubunu 11 puanla 2. sırada tamamlayan Galatasaray, yarı finalde Bursaspor’u elemiş, Konya’daki finalde ise Eskişehirspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek kupaya uzanmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Balçova Yaşamspor -Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Maçı Ne Zaman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement