Balıkçılar ile Zabıta Ekipleri Arasında Arbede - Son Dakika
Yerel

Balıkçılar ile Zabıta Ekipleri Arasında Arbede

Alanya'da balıkçı barınağının etrafını demir parmaklıklarla çeviren Alanya Balıkçılar Kooperatifi üyeleri ile belediye zabıta ekipleri arasında arbede çıktı.

25.03.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da balıkçı barınağının etrafını demir parmaklıklarla çeviren Alanya Balıkçılar Kooperatifi üyeleri ile belediye zabıta ekipleri arasında arbede çıktı.

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri, balıkçı barınağının etrafını demir parmaklıklarla çevirmeye başlayan Alanya Balıkçılar Kooperatifine, çalışmanın durdurulması ve parmaklıkların kaldırılması gerektiğini bildirdi.

Kooperatif yönetiminin parmaklıkları dikmeye devam etmesi üzerine alınan yıkım kararını yerine getirmek üzere zabıta ekipleri, iki iş makinesi ile bölgeye geldi. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.

Kooperatif bünyesinde görev yapan özel güvenlik çalışanları ve balıkçılar, yıkıma karşı çıktı. İş makinesinin önünde duran kooperatif üyelerine zabıta ekipleri müdahale etti.

İş makinesiyle korkulukları yıkmaya başlayan zabıta ekipleri ile kooperatif üyeleri arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında başına darbe alan iş makinesi operatörü hafif yaralandı, bir iş makinesinin camı da kırıldı. Bunun üzerine polis ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti.

Arbedenin ardından kooperatif üyelerinin kalan parmaklıkları kendilerinin kaldıracağını söylemesi üzerine zabıta ekipleri, bölgeden ayrıldı. Balıkçılar da kalan parmaklıkları kaldırmaya başladı.

Polis ekipleri ise güvenlik amacıyla bölgede beklemeye devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkçılar ile Zabıta Ekipleri Arasında Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement