Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Yılmaz Bursa'ya Atandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Yılmaz Bursa'ya Atandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Adli Yargı Kararnamesi ile 3 bin 228 hakim ve savcının, İdari Yargı kararnamesi ile 518 hakim ve savcının ataması gerçekleştirildi.

06.06.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Adli Yargı Kararnamesi ile 3 bin 228 hakim ve savcının, İdari Yargı kararnamesi ile 518 hakim ve savcının ataması gerçekleştirildi. Gezi olaylarında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in Balıkesir'de görülen davalarında görevli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Yılmaz, Bursa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atandı.

Hakim ve savcılarda atama heyecanı yaşandı. Yaz kararnamesi olarak nitelendirilen kararname ile Balıkesir'de de çok sayıda hakim ve savcının yeri değişti. Kararnamede dikkat çeken isim ise gezi olaylarında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in Balıkesir'de görülen davalarında görevli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Yılmaz, Bursa Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığına atanması oldu. Diğer atama kararları ile; Bandırma Cumhuriyet Savcısı Alper Aydeniz İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na; Balıkesir Cumhuriyet Savcısı Turgut Değirmenci Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na; Balıkesir Hakimi Murat Çırakoğlu Konya Hakimliği'ne; Anayasa Mahkemesi Raportörü Mustafa Çağatay Balıkesir Hakimliği'ne; izmir Cumhuriyet Savcısı Ali Kuzu Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Balıkesir Cumhuriyet Savcısı İlhan Yalçınkara Aydın Cumhuriyet Savcılığı'na; Balıkesir Hakimi Ayşe Satan İzmir Hakimliği'ne; Alaşehir Cumhuriyet Savcısı Serkan Miraç Göbekli Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Batman Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat İlhan Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na; Balıkesir Cumhriyet Savcısı Bülent Aksoy Muğla Cumhuriyet Savcılığı; Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcısı Enver Tunç Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Menemen Cumhuriyet Savcısı Nurullah Tekin Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Kilis Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Tanrıtanır Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Milas Cumhuyriyet Savcısı Metin Özbay Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Akhisar Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Kırbaş Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Ayvalık Cumhuriyet Savcısı Tayyar Adanur Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Ordu Cumhuriyet Savcısı Fatma Melike Hacıalioğlu Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Kepsut Hakimi Aylin Sargın Balıkesir Hakimliği'ne; Van Hakimi Mahmut Bilgen Balıkesir Hakimliği'ne; Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Hacer Akman Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na; Balıkesir Cumhuriyet Savcısı Şuayip Yiğit Hakkari Cumhuriyet Savcılığı'na; Balıkesir Cumhuriyet Savcısı İsmail Özsoy Cizre Cumhuriyet Savcılığı'na atandı.

Ayrıca; Cavit Erdem Balıkesir İdare Mahkemesi Başkanı Muğla İdare Mahkemesi Başkanlığı'na; Kadir Korkmaz Balıkesir İdare Mahkemesi Üyesi Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Üyeliği'ne; Zafer Bilgi Diyarbakır İdare Mahkemesi Başkanı Balıkesir İdare Mahkemesi Başkanlığı'na; Güney Akçer Balıkesir İdare Mahkemesi Üyesi Diyarbakır İdare Mahkemesi Başkanlığı'na; Hacı Yusuf Tapar Erzurum İdare Mahkemesi Üyesi Balıkesir İdare Mahkemesi Üyeliği'ne;

Nurhayat Altar Özler Batman İdare Mahkemesi Üyesi Balıkesir Vergi Mahkemesi Üyeliği'ne; Duygu Mutlu Kırıkkale Vergi Mahkemesi Üyesi Balıkesir Vergi Mahkemesi Üyeliği'ne tayin edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Yılmaz Bursa'ya Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement